John Travolta érzelmes fotómontázzsal emlékezett nemrég elhunyt feleségére

Kelly Preston október 13-án töltötte volna be az 58. életévét.

John Travolta augusztus végén egy rövid, ám nagyon könnyfakasztó videóval emlékezett vissza idén júliusban elhunyt feleségére, Kelly Prestonra. A Grease sztárja Instagram profiljára posztolt néhány másodperces felvételén a színész és lánya, Ella táncoltak a színésznő egyik kedvenc dalára egy bár táncparkettjén. Tegnap, azaz október 13-án, a színésznő születésnapján újabb poszt érkezett Travoltától: egy különleges esküvői montázst készített. A két egymás mellé helyezett fotó egyikén a szüleit láthatjuk néhány évtizeddel ezelőtt a nagy napjukon, a másikon pedig őt és Kelly-t az 1991-ben tartott menyegzőjükön.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy Birthday hon! I found this photo of my mom and dad‘s wedding. It was nice to see ours alongside theirs. All my love, John.

John Travolta (@johntravolta) által megosztott bejegyzés,

„Boldog születésnapot Édesem! Most találtam ezt a fotót az anyukámról és az apukámról. Jó látni az ő esküvői képük mellett a miénket is. Nagy szeretettel, John.” – írta a színész a megható bejegyzés alá.

A színésznő idén lett volna 58 éves, de közel három évvel ezelőtt emlőrákot diagnosztizáltak nála, amit sajnos nem tudott legyőzni, és július 12-én távozott az élők sorából. Travolta és lánya, Ella minden alkalommal a legnagyobb szeretettel és tisztelettel beszélnek és írnak róla, méltatva egyediségét, csupa szív természetét és különleges kisugárzását. „Mindenki, aki ismerte őt, láthatta, hogy ő maga volt a fény. Ez a fény sosem szűnt meg és ezzel mindenkit boldoggá tett, mindenkit felvidított, aki a közelében volt. Még soha nem találkoztam olyan bátor, erős és szeretetteljes emberrel, mint ő. Hálás vagyok, hogy mindig itt volt nekem, bármi is történt.” – írta korábban egy Instagram posztban a húszéves Ella Travolta.

Forrás: pagesix.com
Nyitókép: Pascal Le Segretain/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: