Johnny Depp nélkül folytatódik A Karib-tenger kalózai?

A Karib-tenger kalózai franchise feltámasztása már egy ideje tervben van a Disney-nél, de Jerry Bruckheimer producer most olyan részleteket árult el, ami nem igazán okozott örömet a sorozat rajongóinak.

2017-ben a Salazar bosszúja című filmben találkoztunk utoljára Jack Sparrow kapitánnyal, azonban végső búcsút akkor sem vettünk tőle, hiszen a folytatás már akkor is szóba került a készítőknél. A Karib-tenger kalózai hatodik részének előkészületei viszont a sokféle elképzelés ellenére sem kezdődtek még meg. Természetesen ebben azért bőven közrejátszott az is, hogy a mozik sztárja, Johnny Depp egykori feleségével, Amber Hearddel folytatott pereskedése miatt majdhogynem számkivetetté vált Hollywoodból. A színész ellen felhozott vádak azonban hamisnak bizonyultak, így akár még vissza is térhetne a kalózkodáshoz, viszont a filmek producerének legfrissebb nyilatkozata nem erre enged minket következtetni.

„Nehéz megmondani. Nem tudod, hogyan jönnek össze. Egyszerűen nem tudod. Mert a Top Gun esetében van egy színész, aki ikonikus és briliáns. És nem tudom megmondani, hány filmet csinál még a Top Gun előtt. De a kalózokat újraindítjuk, így azt könnyebb összehozni, mert nem kell bizonyos színészekre várni”

– mondta Jerry Bruckheimer, aki A Karib-tenger kalózai mellett a Top Gun folytatására is kitért. Mondataiból pedig könnyen kivehető, hogy míg utóbbi esetében Tom Cruise nélkül nem kezdenek bele a projektbe, addig Jack Sparrow-ra és társaira már nem biztos, hogy várni fognak. Ez a kijelentés ugyanis nemcsak Deppre vonatkozhat, hiszen a sorozatban olyan A-listás hollywoodi sztárok is szerepeltek, mint Orlando Bloom vagy Keira Knightley és ezek szerint nekik sem kell majd a naptárukban feljegyezni a hét tengeren történő kalandozásokat.

Bruckenheimer nyilatkozata egyébként azt a korábban már felröppent pletykát is aláássa, miszerint Margot Robbie irányításával szeli majd a vizeket a Fekete Gyöngy. Az eddigi információk alapján a franchise teljesen a nulláról indul majd újra és őszintén, nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy mire fut ki végül ez a történet. Jack Sparrow-t ugyanis Johnny Depp tette naggyá és az ő ikonikussá vált játékának köszönhetően szerzett millió rajongót magának A Karib-tenger kalózai. Na, és persze azt se felejtsük el, hogy a színész még méltó búcsút sem kapott a Disney-től, amiért – egyébként jogosan – máig neheztel is rájuk. Mindenesetre ha állandó szereplőként nem is, de egy rövid cameo erejéig azért reméljük, hogy visszatérhet.

Nyitókép: IMDb
Forrás: Collider

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: