Jókedvre teremtve: ők a legjobb humorú csillagjegyek

Vannak, akiknek egy grimasza is mosolyra készteti az embereket, míg mások viccein valahogy senki sem nevet. Kíváncsi vagy, hogy ki mellett móka és kacagás az élet? Mutatjuk a 6 legviccesebb csillagjegyet!

A nevetés mindenre gyógyszer, és sok mindent képes megoldani, de vannak akik bárhogy próbálkoznak, csak értetlen pillantásokat és kényszeredett mosolyt kapnak válaszul gondosan kitervelt humor bonbonjaikra. És vannak azok a csillagjegyek, akiknek gondolkodniuk sem kell azon, mi szalad ki a szájukon, mert a legjobb komikust is képesek egy mondattal a földre küldeni. Kíváncsi vagy, vajon benned megvan-e a humorfaktor és hol állsz a legviccesebb csillagjegyek rangsorában?

Íme, a 6 legviccesebb csillagjegy:

IKREK

Az ikrek személyiségük kettősségéből adódóan is természetes szórakoztatók. Ha beteszed őket egy idegenekkel teli szobába, akkor úgy jönnek ki onnan, hogy mindenki fájó arccal fog könyörögni a folytatásért. Talán az egyik legszórakoztatóbb zodiákus jegy, aki mindenkit könnyedén levesz a lábáról humorával.

NYILAS

A csillagjegy, akinek nyíl helyett akár egy smiley is lehetne a jele. Magabiztosan és vidáman töri maga előtt az utat még akkor is, amikor már mindenki más sötéten látja a helyzetet. A Nyilas mindig tudja, hogy egy kis humorral többet érhet el, mint a drámázással, ezért ő az, aki bármilyen kínos helyzetből győztesként és vidáman kerül ki.

OROSZLÁN

Az állatok királyának mindig helyén van a szíve. Pontosan tudja, mikor kinek van szüksége egy kis felvidításra, és nem fél használni az erejét. Karizmatikus és vidám személyiség, akinek semmi sem állhat az útjába, ha nevetni akar. Számára a humor nemcsak lételem de éltető fontosságú, ráadásul partnerétől is elvárja, hogy legyen neki.

SZŰZ

Az egyik legszociálisabb jegy. Környezetében lenni felüdítő élmény, és mivel kreativitásból nem szorul segítségre, biztos lehetsz benne, hogy minden poénja egyedi, friss és ropogós. Ő az, akinek soha nem kell ismételnie önmagát, vagy vicceket magolni ahhoz, hogy lenyűgözzön egy társaságot.

KOS

A csendes őrült. Tőle ne számíts vulgáris vagy közönséges poénokra. A Kos az a jegy, aki szépen halkan akkor csempész be a társalgásba egy mondatot, amikor arra senki sem számít. Pimasz kis szójátékairól pedig – miután könnyesre nevettük magunkat – mindannyian azt gondoljuk, bárcsak nekünk jutott volna az eszünkbe.

VÍZÖNTŐ

Amíg sokaknál a sötét humor megküzdési stratégia, addig a Vízöntő természetéből fakad a morbiditás. Azonban ha felveszed vele a fonalat, könnyen ráébredhetsz, hogy az ütős poénok mögött komoly tartalom és megfigyelések rejtőznek. Rá kell érezni a humorára, mert némi intelligenciát igényel. Talán bulikban nem tud annyira brillírozni, de egy asztalnál ülve biztos, hogy ő viszi majd a prímet.

Forrás: vogue

Nyitókép: grivina / Getty Images

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: