Meryl Streep vendégszereplésével jön a Gyilkos a házban új évada!

Megérkezett a Disney+ népszerű szériájának új előzetese. A Steve Martin főszereplésével futó Gyilkos a házban sorozat harmadik évadában Meryl Streep is feltűnik.

A Disney+ nagysikerű sajátgyártású sorozatának, a Gyilkos a házban harmadik évadának első előzetesét a 95. Oscar-gála alatt mutatták be. Az előzetes az Oscar-díjas Meryl Streep vendégszerepébe is betekintést enged.

A sorozat alkotói, Steve Martin, Dan Fogelman és John Hoffman egy igazán szórakoztató, rejtélyes krimisorozatot alkottak meg. A Gyilkos a házban főszereplője három idegen (Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez), akik odavannak a true crime műfajért és egyszer csak saját maguk is belekeverednek egy igazi bűncselekménybe. Amikor egy hátborzongató haláleset történik az exkluzív Upper West Side-i lakóházukban, a trió gyilkosságra gyanakszik, és a true crime podcastokból szerzett tudásukat felhasználva magánnyomozásba kezdenek.

Miközben saját podcastot vesznek fel, hogy dokumentálják az esetet, feltárják az épület évekre visszanyúló, bonyolult titkait. De talán még ennél is rejtélyesebbek azok a hazugságok, amelyekkel egymást áltatják. Hamarosan a veszélyben lévő hármas rájön, hogy a gyilkos közöttük élhet, és versenyt futnak az idővel, hogy megfejtsék az egyre csak gyarapodó nyomokat.

A népszerű sorozat új évada hamarosan debütál a Disney+-on.

Forrás és nyitókép: Disney+

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

    Legnépszerűbb cikkek: