Le a tabukkal! Lépj be az érzékek birodalmába a jóni-masszázzsal

A jóni-masszázs nemcsak világraszóló élmény, amely gyógyítja női sérüléseidet, hanem egy csodálatos utazás kezdete is, amelynek során felélesztheted a benned szunnyadó istennőt.

Életünkben talán az egyik leghangsúlyosabb mozgatórugó a szex. Mindig-minden pillanatban ott motoszkál valahol az emberben a vágy, hogy átlépjen gyönyörország mesekapuján, és ha csak egy pásztorórára is de lubickolhasson a vágyak tengerében. Mivel a hancúrozás még mindig sok esetben tabu téma, olykor nem is tudjuk, mennyi elfojtást, blokkot hordozunk magunkban ezen a rendkívüli fontossággal bíró területen.

A yóni elnevezés a szanszkrit nyelvből ered és magába foglalja mind a külső, mind a belső női nemi szerveket. A tantrikus tradíció a jónit gyógyulást adó szentélyként, az istennő otthonaként tiszteli. Úgy tartják, minden tudás amit a nő a múltról, a jelenről és a jövőről tudni vél, az a „szent kehelyből“ ered.

jóni-masszázs
A jóni-masszázs a nők számára egy igazi csoda. Fotó: Adene Sanchez / Getty Images

A boldogság útjai

A jóni masszázsnak, amely a tantrára épül, a szexuális energia felemelése, azaz felsőbb csakrákba, optimálisan a szívcsakrába juttatása a célja. Jelenlegi világunkban a gyerekek, de a felnőttek zöme is felnőttfilmekből edukálódik, azokat tekinti mérvadónak. Egy ilyen világban, ahol a lélek sorvad, mindenkinek szüksége van önmaga lehetőségeinek megismerésére.

Ne érd be kevesebbel!

Sok kapcsolat, amely nem tud ezekre a szintekre energetikailag felemelkedni, megmarad a pusztán fizikai együttlét szintjén.

Van, aki egy életen át keresi azt az érzést, ami nem csupán az aktust jelenti, hanem elönti-betölti szívét lelkét. A spirituális keresők örömteli útja lehet a tantrikus jóni-masszázs amely nemcsak az önmagunkkal való kapcsolatot, de párkapcsolatunkat is segít mélyebbé, szeretettel telibbé tenni. Fontos kiemelni, hogy a jóni-masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az, hogy a szertartás során felismerd a szexualitásban rejlő erőt és energiát. A masszázs segít gyógyítani a múltban szerzett szexuális sérelmeket, feloldani a gátakat és orgazmus-problémáknál is segítség lehet.

Forrás: miljko/Getty

IntimTér, hogyan képzeld el?

Az IntimTér terapeutája kellemes környezetben, nyitott szemlélettel fogad. A kanapén ülve teát kortyolgatva tudjátok feltárni, melyek lehetnek azok az elakadások, amelyekben szeretnél gyógyulást elérni. Sajnos szinte minden nő élt már át kisebb vagy nagyobb abúzust, vagy a szülés során traumát, esetleg szerelmi csalódást. Szinte mindenki talál magában olyan pontot, amiben a masszázs a segítségére lehet. Ezt követően, ha nem tisztán érkeztél, alkalmad nyílik zuhanyozásra, majd egy könnyed anyagú szárit kapsz magadra.

A masszázsszobában kellemes meleg, gyertyafény és a PaloSanto füstölő sajátságos illata fogad. A természetes tömjén illatát ősidők óta gyógyító célokra, a nyugalom és béke megteremtésére használják. Így amint belépsz, körbeleng az érzés: megérkeztél. A szári még ismeretlenül simogatja bőrödet, a terapeuta pedig eléd áll és a kezedet kéri. Egymás szemébe nézve összekapcsolódtok, és megindul az energiaáramlás, amelynek során már az első pillanatokban rendkívüli dolgokat tapasztalhatsz. Én azon nyomban elsírtam magam, és bár azt hittem, probléma nélkül érkeztem, egyből megéreztem, bőven van itt feladatom. Ezután rövid meditációs gyakorlat következett, majd a masszázságyra fekve különböző hangtálak segítségével kaptak a csakráim kényeztetést.  Szárim végtelennek tűnő simítással került le a testemről és kezdődhett a várva-várt masszázs. Eleve misztikus kapcsolatot ápolok a mindenféle olajokkal, így amikor a masszőr rámcsorgatta a kellemes meleg kókuszolajat és elkezdte a nadi, vagyis energiarendszeremet a finom érintésekkel stimulálni, úgy éreztem, a testem a levegőbe emelkedik, és menten apró csillagokra bomlik.

A szeánsz során több olyan gyermekkori emlék is felszínre tört belőlem, amelyről fogalmam sem volt, hogy problémát okozhattak, de ezek szerint mégis itt volt az ideje fellibbenteni a fátylat róluk.

Természetesen a jóni-masszázs során a megtapasztalások egyénenként, és problémától függően teljesen változóak lehetnek, mégis ez a legörömtelibb útja annak, hogy megoldjuk őket.

A masszázst párok is igénybe vehetik, hogy elmélyítsék, megújítsák kapcsolatukat, megoldják felmerülő problémáikat. Sőt ismerünk olyat, aki születésnapi meglepetésnek ajándékozta a párjának!

A kezelés után sok folyadékot kell fogyasztani és még napokig tart, amíg az beolvad a sejtekbe, de hatása azonnal érezhető és egy életen át tart.

Balatoni Brigitta

Balatoni Brigitta az intimTÉR megálmodója

Az IntimTÉR megálmodója és létrehozója szociálpedagógusként pszichológiai szigorlat után tért át a spirituális útra. Jóga oktató, Shiatsu masszőr, és a Szellemi Szabadegyetemen végzett pszichotronikai gyógyító. A Narada Akadémián védikus bölcseletelméletet tanult és Keralában a Káli istennőnek szentelt Ashramban sajátította el a különböző pujákat. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot, az alábbi elérhetőségeken megteheted: telefonszáma +36 30 273 8959, a weboldala pedig www.intimter.hu .

Az a nő, aki felismerte, és használni tudja a szexualitásban rejlő erőt, annak az életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is.

Michaela Riedl : Jóni-masszázs

És a végére egy kis érdekesség: tudtad, hogy Gwyneth Paltrow  is a jóni útján gyógyul, sőt nemrégiben piacra dobott jóni gyertyája óriási népszerűségnek örvend?

Forrás: Balatoni Brigitta

Nyitókép: Adene Sanchez / Getty Image

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: