Julia Roberts lánya a Cannes-i fesztiválon debütált a vörös szőnyegen

Az Oscar-díjas színésznő és operatőr férje, Daniel Moder csak nagyon ritkán mutatják meg a gyermekeiket, azonban a filmvilág egyik legrangosabb eseményére elengedték a 16 éves Hazelt. Egy biztos: az alma tényleg nem esik messze a fájától.

Vannak sztárok, akik köztudottan félve őrzik a magánéletüket: Blake Lively például felszólalt a bulvárlapok ellen, akik le akarták fotózni 3 kislányát. Julia Roberts pedig köztudottan nem osztja meg a családja bensőséges pillanatait a nagyvilággal. Férjéről, Daniel Moderről általában évente egyszer tölt fel képet, méghozzá a házassági évfordulójuk napján. Három gyermekük, Hazel Patricia, Phinnaeus „Finn” Walter és Henry Daniel talán még ennél is ritkábban bukkan fel a színésznő közösségi oldalán és nem is vesznek részt semmilyen nyilvános rendezvényen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

modermoder (@modermoder) által megosztott bejegyzés

A Cannes-i fesztivál kedvéért azonban még Julia is kivételt tett! Tizenhat éves lányuk elkísérhette édesapját a rangos filmes rendezvényre, így Hazel hivatalosan is debütált a vörös szőnyegen. Julia ugyan nem jelent meg velük a kamerák előtt, azért egy kicsit mégis jelen volt a fesztiválon, hiszen Hazel csipkés ruhája abszolút az ő stílusát idézte a 90-es évekből. Ez volt gyakorlatilag a második alkalom, hogy a kislány a reflektorfénybe kerülhetett: pár évvel ezelőtt kapott egy aprócska szerepet az Anyák napja című romkomban, melynek édesanyja volt az egyik főszereplője.

Danny Moder és Hazel Moder (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images)

És bár azt egyelőre nem tudjuk, hogy később ő maga is filmes pályára lép-e, mint szülei, az már most borítékolható, hogy pár év múlva olyan gardróbja lesz, amiről sokan álmodoznak. Ugyanis a People magazin szerint Juliának van egy „örökség kollekciója”: azaz félreteszi kedvenc ruháit lányának. Olyan különleges modellek szerepelnek a gyűjteményben, mint az a csodálatos Valentino ruha, amiben Julia 2001-ben átvette az Oscar-díját.

Forrás: Page Six/ELLE
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: