Julia Roberts George Clooney fotóival borított ruhában jelent meg a vörös szőnyegen

A színésznő a Kennedy Center Honors gálán viselte magán közeli barátjának fotóit, így tisztelegve George Clooney előtt.

Azt régóta tudjuk, hogy Julia Roberts nagyszerű színésznő, de most az is kiderült, hogy fantasztikus barát is – remek humorérzékkel. Ugyanis George Clooney életműdíját egy különleges ruhában ünnepelte: tele a színész különböző életszakaszaiban készült portéival.

Clooney a ruhán…

A Moschino ruhát a színész karrierje inspirálta, és arany keretű fotók borították, amelyekről Clooney mosolyog a világra. A ruhán szerepel kép például a Vészhelyzet sorozatból, fotózásokról, vörös szőnyeges megjelenésekről, de a színész 80-as évekbeli hajkoronáját is csodás felvétel őrzi az estélyin. Julia Roberts a szoknyához letisztult blézert és karikafülbevalót viselt, haja pedig laza hullámokban keretezte az arcát. Nem kellett nagyobb körítés, hiszen a ruha önmagáért beszélt. Szerintünk ez minden idők egyik legeredetibb és legviccesebb vörös szőnyeges ruhakölteménye!

…és Clooney eredetiben

Természetesen az ünnepelt is megjelent a gálán, bár a képmásai talán kivételesen nagyobb népszerűségnek örvendtek, mint ő maga. A világsztár elegáns szmokingban pózolt, a mellkasán pedig a Kennedy Center Honors szalagját viselte. Felesége, Amal Clooney pedig egy lenyűgöző kristályborítású Valentino Haute Couture ruhában ragyogott mellette. Ez a csodás szett azonban csak ezüstérmes lehetett Roberts parádés megjelenése mellett.

Julia Roberts és George Clooney parádés művészek, mellette jó barátok is

A Kennedy Center kitüntetéseivel azokat az előadóművészeket díjazzák, akik nagy hatást gyakoroltak az amerikai kultúrára. Clooney mellett Gladys Knight, Amy Grant, Tania León és a U2 tagjai is ilyen elismerésben részesültek.

Julia Roberts pedig természetesen itt is együtt örült régi barátjával, akivel az elmúlt években szakmailag is szoros kapcsolatot ápoltak: négy filmben is együtt játszottak.

Már csak az a kérdés, vajon hogyan viszonozza Clooney a gesztust – talán egy Julia-mintás öltönnyel?

Forrás: PageSix.com
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: