Júniusi horoszkóp: az Ikrek havában csupa újdonságot tartogatnak neked a csillagok

Kacérság, izgalom, lendület: mi mást hozhatna magával a napsütéses június, az Ikrek hava? Reméljük, hogy felkészültél a kalandokra, mert a hónap az összes csillagjegy szülöttét felpörgeti a nyárra!

Június 3-án végre véget ér a Merkúr retrográd 25 napos ciklusa, amitől az elmúlt hónap egy féktelen száguldásnak tűnhetett. Cserébe a Szaturnusz retrográd ideje érkezik el, aminek következtében sokkal tisztábban láthatjuk az előttünk álló hónapokat, így tervezni is sokkal könnyebb lesz majd. Nem mellékesen úgy érezhetjük, hogy a mázsás súly, ami mostanában a vállunkat nyomta, felszáll, ezzel egyfajta könnyedség lesz úrrá rajtunk, ami a nyár beköszöntével éppen jókor érkezik. Június 11-én valamiféle váratlan fordulattal kell számolnunk, ugyanis a Vénusz egyesíti erőit az Uránusszal: a függetlenség jegyében a meglévő párkapcsolatod megrendülhet, de akár a bankszámlád egyenlegében is történhetnek változások. Június 14-ig akár egy korábbi ötleted is megvalósulhat, ugyanis ebben az időszakban a Nyilas jegyében a telihold megvilágítja az utat a célod felé.

Kos – A család az első

Végre búcsút inthetsz a Merkúr retrográd időszakának, ami jelentősen megnehezítette számodra az előrehaladást. Az újra feltámadó energiák felszabadítóan hatnak rád, de vigyázz, hogy ne akarj egyszerre túl sokat markolni, csak sodródj a kellemes nyári hullámokkal. Ne feledd, drágra Kos, az életed alakulásáért te magad vagy a felelős! Ebben a hónapban lehetőséged lesz megszabadulni a téged körülvevő mérgező emberektől, és ezzel ráébredsz arra is, hogy ki vagy te valójában, mire van szükséged. A június számodra a családi kapcsolatok hónapja lesz: keresd fel a szeretteid, szervezzetek közös kirándulást vagy pikniket.

Bika – Fordulj magadba!

Kedves Bika, végre visszatér beléd az erő, és készen állsz majd az előtted álló változásokra! Mielőtt belevágnál az újba, az elmúlt hónapok viszontagságai miatt megérdemelsz magadtól egy jó kis vállveregetést… főként azért, hogy ezt követően nagyobb önbizalommal vesd bele magad az álmaid megvalósításába. Ha az önvizsgálat után úgy döntenél, szükséged van egy kis magányra, hogy megtaláld a belső hangod, ne érezd emiatt egy percig sem rosszul magad. Ez nem azt jelenti, hogy antiszociális vagy, egyszerűen csak szükséged van a feltötődésre és arra, hogy kitaláld, hogyan tovább. Tekints az életedre úgy, mint egy üres festővászonra, ami csak arra vár, hogy kiválaszd a neked tetsző színeket és formákat!

Ikrek – Új idők, új remények

Gigantikus szemléletbeli változást hozott neked az elmúlt hónap köszönhetően a Merkúr retrográdnak, amit te is megszenvedtél. Bár te, kedves Ikrek képes vagy hatékonyan lavírozni a káoszban, a május még neked is okozott meglepetéseket. Ám most végre felszabadulhatsz, az így nyert energiát fordítsd arra, hogy kiépítsd a kapcsolati hálód. Ez a hónap kedvez a fontos projekteknek, június 13. után olyan sikereket érhetsz el, amilyenekre nem is számítottál. Ó, és drága szülinapos, egyet ne feledj ezen a nyáron sem: az önszeretet egy bájital, ami soha nem fogy el!

Rák – Ki a fényre!

Nehéz kilépni a biztonságos burokból, ugye kedves Rák?! Nem baj, az Ikrek hava az egyik kedvenc időszakod, hiszen ilyenkor van időd egy picit elmélyülni, megfigyelni önmagad, a vágyaid, hogy aztán pontos elképzelésekkel lépj ki újra a világ színe elé. Ha készen állsz, kapcsolódj: új emberek új inspirációt hozhatnak az életedbe, és lehetőséged lesz nagy hatást tenni a környezetedre. Június 21-én eljön a te időd, amikor végre elkedzheted megvalósítani a legambiciózusabb vágyaidat! Hogyan látod magad a következő 12 hónapban? Készíts tervet, és vágj bele a megvalósításba!

Oroszlán – Mondd, mire vágysz?

Vár rád az ismeretlen, mersz lépni? A május komoly kihívás elé állított, már ami a szakmai és a privát életed közötti egyensúlyt jelenti. Júniusban itt az ideje, hogy legyen bátorságod és akaraterőd azt tenni, amire igazán vágysz! Szóval, kezdődhet a móka? A hónapban tölts minél több időt a barátaiddal, szerencsére erre minden lehetőséged meglesz majd. Anélkül, hogy szem elől veszítenéd a célod, vedd körül magad olyan emberekkel, akiknek hasonló törekvéseik vannak, mint neked. Vigyázz, ne vedd a válladra az ő álmaik megvalósítását, inkább csak inspiráljátok egymást az előrehaladásban!

Szűz – Pipa, pipa, pipa

Júniusban végre hódolhatsz kedvenc szenvedélyednek és befejezhetsz minden olyan fontos dolgot, amit valamiért korábban félbe kellett hagynod. Nemcsak megnyugtat ez a tevékenység, de ezzel helyet csinálsz valami újnak, úgyhogy a hónap második felében ideje felülnöd az ötletcunamira! A párkapcsolatról álmodozó Szűzek kívánságai az Ikrek havában meghallgatásra találnak, a kérdés csak az, valóban készen állsz egy mélyebb kapcsolódásra? A lezárások és találkozások hónapjában egyet ne feledj, a nyár könnyedségét csempészd be valahogy a mindennapjaidba!

Mérleg – Válaszút előtt

Kedves Mérleg, ismered azokat az utakat, amelyek a céljaid felé vezetnek? Ha nem, akkor a június remek alkalom arra, hogy feltérképezd a lehetőségeid, és elindulj a megvalósítás felé. A kompromisszumoknak nem most jött el az ideje, fontos, tarts ki önmagad mellett és légy hű az elveidhez! Ha ezt megteszed, egyenes út vezet majd oda, ahova mindig is tartottál. A hónapod szava az egyensúly lesz, főleg az egészséged terén törekedj arra, hogy megtaláld a balanszt: ne vidd túlzásba a strandkaját, de ne is a heti 5 edzésről szóljon a nyarad!

Skorpió – Bele a közepébe

A zodiákus valamennyi jegye közül, te, drága Skorpió ebben a hónapban egyáltalán nem teketóriázol. Lendületesen vágsz bele valami olyan terv megvalósításába, amit régóta dédelgettél magadban. Természetes, hogy a nagy lendület némi frusztrációt hoz magával, de higgy nekünk, a végső öröm kárpótolni fog mindenért. Ha nyugodt és kiegyensúlyozott tudsz maradni ebben a csodás, napsütéses hónapban, akkor a jutalmad nem marad el. Eressz el minden zavaró érzelmet, és nyerd vissza a lényedet meghatározó könnyedséget!

Nyilas – Lazaság a védjegyed

Szusszanj egy nagyot, az elmúlt hetekben picit úgy tűnik, hogy túltoltad a biciklit, úgyhogy most eljött az idő, hogy végre magadra és az egészségedre is gondolj. A pihenés már csak azért is létfontosságú, hogy ne szaladj bele valami kellemetlenségbe, aminek aztán egész nyáron ihatod a levét. Szedd elő inkább a lezser éned, amiért a legtöbben csodálnak, és ne aggódj, legkésőbb június utolsó heteiben rád talál a szerencse. Ha lakhatási kérdéseid vannak, azokra válaszokat kapsz a csillagoktól, csak győzd kivárni!

Bak – Tiéd a nyár!

Minden az egyensúlyról szól, drága Bak, amit te ebben a hónapban játszi könnyedséggel teszel magadévá! A sokszor konok természetednek most helye nincs, hiszen tudod, hogy a terved jó irányba halad és az életed több területén is sikereket könyvelhetsz el. Júniusban tehát adózz az élvezetek oltárán: lepd meg magad valami különlegessel, foglalj asztalt két személyre, vagy tudod mit? Legyen inkább egy nagy 10 fős buli a kertben, mert a jókedved ragadós, mindenki veled akar majd lenni!

Vízöntő – Figyelj!

A június a rendszerezés, az átgondolt napi rutin és a tudatos tervezés ideje számodra, kedves Vízöntő! A zodiákus összes jegye közül te bánsz a legjobban az időddel, de most könnyen meglehet, hogy még hatékonyabbá tudod varázsolni az életed. Figyelj oda a körülötted élőkre, mert könnyedén lehet, hogy csupán a tanácsaik is közelebb visznek tégd ahhoz, hogy túllendülj egy régóta a válladat nyomó problémán. Bár ez ellenkezik a szokásos természeteddel, most vetkőzd le rossz szokásaid és bízz a másik értékítéletében, nem fogod megbánni!

Halak – Merj változni!

Az otthonod ott van, ahol álomra hajtod a fejed, ugyanis a nap végén te magad vagy minden, amire szükséged van. Ebben a hónpban kitörő lelkesedés lesz úrrá rajtad, többek között azért, mert teret engedsz azoknak az érzelmi szükségleteidnek, amelyeket eddig elhallgattál a világ elől. A biztonságérzeted az elmúlt hónapokban elhagyott, így itt az idő, hogy újra megtaláld a stabilitást az életedben. Lehet, hogy ehhez változásra van szükséged a munkád vagy a párkapcsolatod terén?

Forrás: Elitedaily; inStyle
Nyitókép: Anastasiia Zvonary/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: