Kanye West megtervezte a világ legrondább cipőjét: jövőre érkezik a „Yeezy Crocs”

Az egyetlen kérdésünk: miért?

Kanye West mostanában a zenélés helyett inkább a saját divatmárkájára koncentrál. A legújabb, Crocs papucsokra hajazó Yeezy modellt látva mi azt mondanánk, lehet, hogy ráférne egy kis pihenés.

Múlt héten a szerkesztőségben arról beszélgettünk, hogy ha tehetnénk melyik cipőt tiltanánk be örökre. Én egyből bedobtam ötletként az UGG csizmákat, mint legutáltabb lábbelit. A kolléganőm viszont a Crocs papucsokra szavazott, amivel valószínűleg sokan egyetértenének. Egyikünk sem engedett, így hát végül arra jutottunk, megosztjuk az első helyet a két cipő között.

Másnap, miközben unott tekintettel görgettem a telefonom képernyőjét megláttam egy képet, amitől mosolyra görbült a szám. A Yeezy Foam Runner cipőjét azonnal megosztottam a munkahelyi csoportban. Egyhangú szavazás után megállapítottuk, ez a modell mérföldekkel veri az UGG és a Crocs minden termékét, azaz elnyerte a világ legrondább cipője címet. Legalábbis nálunk biztosan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YEEZY MAFIA (@yeezymafia) által megosztott bejegyzés,

A rapperből divattervezővé avanzsált Kanye West a Yeezy Instagram oldalán osztott meg egy fotót, amin a legújabb modell látható. Az internet népének nem is kellett több, a hasonlóság miatt azonnal elnevezték a fehér színű, klumpaszerű sportcipőt Yeezy Crocs-nak és Yocs-nak. A Yeezy egyébként nem az első márka, ami az ikonikus papucsokból merít inspirációt – az angol tervező, Christopher Kane két kollekciójában is visszaköszönt a Crocs sziluettje. Valamint a Balenciaga rózsaszín platformos változatát sem tudjuk kitörölni az emlékezetünkből soha többé. Az utóbbira egyébként azonnal lecsaptak az emberek és néhány perc alatt eladták az összes párt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kerol Personal Shopper Miami (@kerolpersonalshopper) által megosztott bejegyzés,

Az sem kizárt, hogy a Yeezy Crocs hasonló eredményeket produkál majd. Ha te is szeretnél lecsapni egy párra, akkor már most kezdj el gyűjteni rá, hiszen Kanye termékei általában aranyáron vannak. A Yeezy Boost 350 V2 például több mint 300 ezer forintért kapható, de olyan modellek is akadnak, amik a 600 ezres határt is átlépik. A Foam Runnert 2020-ban dobják piacra, úgyhogy addig még van egy kis időnk. Ha mégsem jön össze önerőből a cipőre való, akkor még mindig vehetünk fel kölcsönt. Egy Yeezy-ért bármit.

Nyitókép: yeezymafia.com

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: