Fun fact: tudod, mi történt ezen a napon a múltban?

Kezdd velünk a reggelt!

Időt és fejfájást jósolunk, megmondjuk, kit köszönts fel, informálunk, ajánlunk. Olyanok vagyunk, mint egy svájci bicska. Használj minket, indítsd velünk a napot!

Fontos dolgok

Időjárás: Egész nap borús időnk lesz, sok napsütésre sehol se számíthatunk, ellenben a csapadékon ne lepődjünk meg. Az ország északi és déli részén eső, északkeleten pedig ónos eső és havazás valószínű. Itt legfeljebb 1-3 fokig kúszik a hőmérő, míg az ország többi részében akár 4-10 fok is lehet.

Egészségügyi hatások: Bár fronthatásra nem kell számítani, de a borult idő miatti sötétségtől kevesen fognak kicsattanni az energiától.

Egyéb érdekességek

Mai névnapok: Ambrus

Ma történt: 1994-ben a mai napon alakult meg a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet, így ma van a polgári repülés nemzetközi napja. És ha már repülés: 1850-ben ezen a napon született Schwarz Dávid, a kormányozható léghajó feltalálója, akinek terveit később gróf Zeppelin megvásárolta és meg is valósította.

Mai kép: Ezt a képet reggel készítettem nektek. Ha van kedvetek, akkor Facebookon kommentben küldejetek ti is általatok készített fotókat a napotokról. A legjobbakból válogatást is készítünk.

Szerintem már bánják, hogy nem költöztek el

Mai zenénk

HMivel is ünnepelhetnénk meg a polgári repülés nemzetközi napját, mint ezzel a zenével. Tanulj meg repülni, de ha nem megy, akkor szárnyalj a WooHoo-val!

Ezt a cikkünket ajánljuk neked mára

Kedved kaptál a szárnyaláshoz? Ha a hidegre való tekintettel már rohannál is sapkát venni, akkor segítünk a választásban. Válassz az arcformádhoz illő, kényelmes és meleg darabot!

Így sült el tegnap a szerkesztőségi mikulásozás
Ezzel leptük meg a főszerkesztőnket – Nagyon feldobtuk a napját, igazi WooHoo-élménye volt!

Eheti napi indítóink ezek voltak:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: