Megérkezett az idei év első karácsonyi dala

Ugyan még csak szeptembernél tartunk a naptárban, de Kelly Clarkson máris kiadta 2021 első (és persze nem utolsó) ünnepi számát. A „Christmas Isn’t Cancelled (Just You)” pedig akár a himnuszunk is lehetne az elmúlt másfél év hullámvölgyei után.

Még alighogy elpakoltuk a nyári ruháinkat, és elkezdtünk készülődni Halloweenre, máris elindult a visszaszámlálás karácsonyig. (Jelen sorok írásakor már kevesebb mint százat kell aludnunk szentestéig.) A Netflix már bejelentette, milyen ünnepi filmek érkeznek idén a kínálatukba, Kelly Clarkson jóvoltából pedig megérkezett az első karácsonyi dal is, mely a „Christmas Isn’t Cancelled (Just You)”, azaz „A karácsony nincs törölve (csak te)” címet kapta.

A felvétel akár a 2021-es év himnusza is lehetne (na meg persze vicces utalás az egyre több áldozatot szedő cancel culture jelenségre), hiszen az elmúlt másfél év nehézségei után már-már lehetetlennek tűnik, hogy újra felhőtlenül átélhessük a korábban imádott adventi időszak varázsát.

Kelly azonban nem hagyja elveszni az ünnepi hangulatot és ennek érdekében még egy albumot is kiad október 15-én. A „When Christmas Comes Around”, vagyis „Amikor közeleg a karácsony” című lemezen többek között olyan ikonikus ünnepi felvételek feldolgozásait hallhatod majd, mint az „All I Want For Christmas Is You” Mariah Careytől vagy Eartha Kitt klasszikusa, a „Santa Baby”.

A „Christmas Isn’t Cancelled (Just You)” számot egyébként valószínűleg azok fogják a legtöbbet pörgetni, akik Kellyhez hasonlóan szingliként, esetleg egy fájdalmas szakításból lábadozva várják az ünnepeket. Az énekesnő például éppen a napokban vált jogi szempontból is egyedülállóvá egy hosszú és botrányokkal teli válóper után.

Forrás: New York Post
Nyitókép: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: