Ez a karácsonyi filmed a horoszkópod szerint

Bár évről évre egyre bővül az ünnepi mozik kínálata, egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket nézed meg decemberben, hiszen csak attól válik igazán varázslatossá a hangulatod az év legszebb napjaira, ami tökéletesen passzol a személyiségedhez.

Kos

Drágán add az életed

Fotó: IMDb

A Kosok talán a legszenvedélyesebbek a tűz jegyűek közül, így rajonganak azokért az akciófilmekért, amelyek felturbózzák az adrenalinszintjüket. Bruce Willis klasszikusa ezért tökéletes választás lehet számodra az ünnepek alatt, ugyanis az általa alakított John McClane nemcsak a karácsonyt akarja megmenteni, hanem egy irodányi túszul ejtett ember életét is.

Bika

Múlt karácsony

Fotó: IMDb

Emilia Clarke karaktere olyan, mintha a Bika csillagjegyűekről mintázták volna, a színésznő által alakított karakterben egy olyan önfejű nőt ismerhetünk meg, aki retteg attól, ha közel enged magához valakit, teljesen elveszíti önmagát a kapcsolatban. Lehet, hogy éppen az ő története motivál majd téged változásra?

Ikrek

Igazából szerelem

Fotó: IMDb

Az Ikrek társasági jegy, aki mindenki személyes kapcsolatára kíváncsi és arra is, hogyan érnek össze a szálak egy-egy közösségben. Nos, az Igazából szerelem nézése közben bőven lesz időd a hálók szövögetésére, hiszen a romkom sztorijának számtalan főszereplője rengeteg ponton kötődik egymáshoz. És bónuszként még elképesztő poénokkal is megajándékoznak téged!

Rák

Reszkessetek, betörők!

Fotó: IMDb

Ahol a szíved, ott az otthonod és nincs olyan, amit ne tennél meg a családod és a közös kuckótok védelmének érdekében. Tehát a Reszkessetek, betörők! című filmet éppen neked találták ki, mivel Kevin is pontosan azért küzd, hogy megóvja a szerettei tulajdonait.

Oroszlán

Kőkemény család

Fotó: IMDb

Az Oroszlán a legszínpadiasabb csillagjegy mind közül és él-hal a drámai fűszerezésért. Az A-listás sztárokkal fémjelezett Kőkemény család pedig éppen ilyen, ugyanis a film a humoros és romantikus jelenetek mellett bőven ad nekünk elgondolkodtató vagy akár szomorú pillanatokat is.

Szűz

Karácsonyi hadgyakorlat

Fotó: IMDb

Nem tartod magad cinikusnak, de azért az az elved, hogy kézzelfogható bizonyítékok nélkül nem feltétlen hiszel el semmit sem. Így van ezzel a film főszereplője, Erica is, akit azért küldenek az amerikai légierő guami bázisára, hogy okokat találjon annak bezárására és ezt igazolni is tudja. Na persze a történetben számíthatsz pár karácsonyi csodára és csavarra is.

Mérleg

Holiday

Fotó: IMDb

A Vénusz által uralt Mérleg jegy szülöttjei egyértelműen az állatöv legromantikusabb tagjai közé tartoznak, vagyis a Holiday című romkom (vagy akár csak maga az egyik főszereplő, Jude Law) egészen biztosan megmelengeti majd a szívüket karácsonykor! Ugye te is hajlandó lennél teljesen felforgatni az életedet a nagy szerelem kedvéért?

Skorpió

Karácsonyi lidércnyomás

Fotó: IMDb

Ha egyszer alaposan megterveztél, átgondoltál és elhatároztál valamit, akkor onnan már nincs visszaút számodra, akárcsak a film főszereplőjének Jack Skellingtonnak sem. Egészen addig, míg mondjuk egy óriási szerelem bele nem kavar a számításaidba, ami miatt máris egy rózsaszín szemüvegen keresztül szemléled a dolgaidat.

Nyilas

Mi a manó?

Fotó: IMDb

Egy manó, Kópé elhagyja az Északi-sarkot, hogy megtalálja rég elveszett biológiai apját New Yorkban, azonban a nagyvárosi élet teljesen ismeretlen számára, így a beilleszkedéssel is meggyűlik a gondja. Ez a bájos történet már csak azért ideális számodra, mert a főszereplőhöz hasonlóan te is a legjobbat keresed mindenkiben, akármennyire is próbálják elrejteni azt.

Bak

A Grincs

Fotó: IMDb

A Bak jegy szülöttei kívülről gyakran tűnnek keménynek vagy akár ridegnek azok számára, akik nem ismerik őket igazán, holott valójában arany szívük van. Éppen ezért biztosan borzasztóan együtt tudsz majd érezni a Jim Carrey által alakított Grinccsel és a film teljesen feltölt szeretettel.

Vízöntő

Az adventi naptár

Fotó: IMDb

Vízöntőként az egyik legnagyobb erényed a türelem, az, hogy képes vagy időt és teret adni a dolgoknak, hogy azok maguktól kifejlődhessenek. A Netflix romkomjának főhősei hozzád hasonlóan sok-sok évig pusztán barátok voltak, mire egy adventi időszak alatt rájöttek, hogy talán ideje a következő szintre emelni a kapcsolatukat – na és persze a karrierjüket is.

Halak

Aludj csak, én álmodom

Fotó: IMDb

A Halak hajlamosak arra, hogy egy-egy történetet félig a tényekre, félig az érzelmeikre alapozva meséljenek el, ráadásul a romantika maga is hatalmas szerepet játszik az életükben. Az Aludj csak, én álmodom Lucyja hasonló helyzetben van, ugyanis egy olyan fiúba szeret bele, akit igazából sosem ismert, csak mindennap látja őt a munkában, majd éppen amikor megmenti az életét, a kiszemeltje kómába esik.

Forrás: Hello Giggles/Teen Vogue/Cosmopolitan/PopSugar
Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: