Karácsonyi újdonságok a Netflixen

Nem kapott még el az ünnepi hangulat, pedig várod már a varázsát? Válassz a filmújdonságok közül, ezek biztos segíteni fognak!

Ha nincs kedved kimozdulni otthonról a téli estéken, akkor nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy jó filmmel hangolódni az ünnepre. Akár klasszikus történetre, némi humorra, vagy romantikára vágysz, az újdonságok között biztos, hogy találsz a kedvedre valót.

Családi cserebere

Egy családban néhány nappal karácsony előtt kitör a káosz, amikor egy ritka kozmikus eseménynek köszönhetően a szülők testet cserélnek tinédzser gyerekeikkel. Váratlan fordulatokkal teli családi vígjáték, Jennifer Garner főszereplésével.

Karácsony az autósmoziban

Egy ügyvédnő karácsonyi álma egy régi mozi megmentése, ám a szálak alaposan összekuszálódnak, amikor kiderül, hogy az épületet eladni szándékozó férfi egy régi szerelme. Mit gondolsz, a romantikus történetben minden jóra fordul?

Minden idők legjobb karácsonya

Miután a véletlen összehozza családjaikat karácsonyra, Charlotte a fejébe veszi, hogy bebizonyítja barátnőjének, élete túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Könnyed, de szívmelengető történet, melyben a barátságok kerülnek megmérettetésre.

Festői karácsony

Egy művészi hajlamú séf lehetőséget kap az igaz szerelemre, amikor a lenézett festménye felkelti egy elismert illusztrátor figyelmét, aki éppen a városban tölti az ünnepeket. Drámai fordulatokkal is átszőtt, romantikus vígjáték.

Édes karácsony

Amikor egy nő gimnáziumi szerelme váratlanul befektet a családja cukorkabizniszébe, egyáltalán nem örül a közös munkának. De vajon megváltozik a véleménye? Mézes-mázas, szerethető történet, hiszen karácsonykor bármi megtörténhet.

Örömteli karácsony

Egy áttörésre váró színésznő nagy reményekkel vállal szerepet egy helyi, zenés karácsonyi darabban. Ám az előadás nem csak a színpadon, a szerelemben is sikert hozhat számára. Másfél órányi kellemes kikapcsolódás.

Nyitókép: AleksandarGeorgiev/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: