Karrierváltók: Ivett sikeres közgazdász pályafutását adta fel a kozmetikusi szakmáért

Szvétek Ivett egy idő után úgy érezte, a multicégek világa nem neki való. Két gyermeke születését követően pályát módosított, és új szakmájában teljesedett ki.

Közgazdászként végzett, és hosszú ideig ez a foglalkozás határozta meg a mindennapjait és az életét Szvétek Ivettnek. Aztán szépen lassan idővel, ahogy nagyon sok multicégnél dolgozó alkalmazott, ő is elérkezett arra a pontra, amikor úgy érezte, totálisan kiégett. „Akkor egyértelműen éreztem, hogy olyan szakmát szeretnék tanulni, amiben ki tudom élni magam. Emlékszem, amikor 8-9 éves lehettem, az orvos édesanyám megjegyezte, hogy nagyon el tudna engem képzelni kozmetikusként. Vannak az életben olyan mondatok, amelyeknek az adott pillanatban nincs jelentőségük, de valahogy mégis beégnek az ember agyába”.

Sminkelni mindig szeretett, és kozmetikushoz is rendszeresen járt, közel is állt hozzá a szépségápolás, úgy érezte, ebben a szakmában jobban ki tudna teljesedni. Már elmúlt 30 éves, amikor beiratkozott a felnőttképzésre, majd egy héten belül kiderült, hogy babát vár. Két kislánya születése mellett végezte el az iskolát, és rendszeresen járt különböző tanfolyamokra is. Ennek már közel 15 éve, de azóta is folyamatosan képzi magát.

Minden terméket először magán tesztel

Rövid időn belül éreztem, hogy jó döntés volt a váltás, most abszolút a helyemen vagyok. Nagyon szeretek nőkkel foglalkozni, és az ő érdekeiket képviselni. Hihetetlenül jó érzés, amikor egy-egy kezelés után látom a vendégeken az elégedettséget, és azt, hogy visszaadtam nekik az önbizalmukat. De a szépészet mellett nagyon szeretnék a nőkön segíteni is, hogy minél egészségesebb, szebb bőrük legyen” – mondja Ivett, aki valóban hivatásának tekinti a kozmetikát.

„A portfóliómat úgy alakítottam ki, hogy kizárólag magas minőségi elvárásoknak megfelelő termékekkel dolgozom, melyek 100%-ig megbízhatóak, nagymértékben segítik a bőr egészséges felépítését és lelassítják az öregedés folyamatát. Fontosnak tartom, hogy a kozmetikai kezelések mellett megtanítsam vendégeimnek az otthonápolási termékek helyes használatát, kiválasztását, így hosszabbítva meg a kezelésekkel szembeni kívánt hatást. Hiszen az otthonápolás helyessége 70%-ban hozzájárul a szép, egészséges bőr eléréséhez” – teszi hozzá. Ráadásul mindezt nem bízza a véletlenre, a hitelesség érdekében ugyanis Ivett minden egyes terméket először magán tesztel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ivett Szvétek (@szvetekivett) által megosztott bejegyzés


Íme, 3 különleges eljárás Ivett kezelései közül:

1. Co2 Carboxy terápia

A tűmentes CO2 Carboxy terápia elősegíti a bőr anyagcseréjét és természetes oxigéntermelését, miközben mélyen hidratálja is. A bőr az első használat után látványosan fényesebbnek, frissebbnek, egyenletesebb tónusúnak, kevésbé ráncosnak és rugalmasnak tűnik. Szintén hatékony zúzódás, duzzanat és akne kezelésében. Megkerülhetetlen az esztétikai kezelések hatásának fokozására, a gyógyulás elősegítésére.

2. Őssejtes arckezelés

Ez a kényeztető arckezelés növényi őssejtekkel és peptidekkel feszesíti, formázza és javítja a bőr tónusát. A vendég különleges élményéről a frissítő, vizes alapú összetevők és a bőrbe szinte beleolvadó nyugtató olajok gondoskodnak. Az exkluzív, kapszulába zárt hatóanyagok teljes mértékben érintetlenül jutnak a vendég bőrére, biztosítva az azonnali és a hosszan tartó eredményt.

3. Biorevitalizáló hajkezelés

Három lépésből álló technika a legtökéletesebb eredmény érdekében. A hajhullás bármely életkorban kellemetlenséget és zavart okozhat mindkét nem számára. A Revitalize Hair a megelőzésben, a dúsításban a haj és a szemöldök, valamint az arcszőrzet növekedéséért felelős mátrix sejtek stimulálásában játszik szerepet. Ezenkívül dermális szinten hat a fibroblasztra, optimalizálva a hajmátrix fejlődését.

Nyereményjáték! Szépülj Ivett kezei között!

Pedagógusnap alkalmából Szvétek Ivettel együttműködve szeretnénk megajándékozni 3 tanárnőt, óvónőt vagy bölcsődei nevelőt egy-egy pihentető, ellazító, ugyanakkor frissítő és feltöltő kozmetikai kezeléssel. A nyereményjáték részleteit a Woohoo magazin Instagram oldalán találod.

Nyitókép: Szvétek Ivett

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: