Katalin hercegné egy podcast interjúban árulta el, melyik a kedvenc fotója Saroltáról

Csodálatos gyermeki pillanatot ábrázol

Az eddig még soha nem látott képet azután osztotta meg, hogy debütált az első podcast interjúja. Katalin Giovanna Fletcherrel beszélgetett az anyaságról, sőt a saját gyermekkoráról is elárult néhány titkot a „Happy Mum, Happy Baby” csatornán.

Az interjú során Giovanna Fletcher azt is megkérdezte Katalin hercegnétől, hogy ha választania kellene egy időszakot a saját gyerekkorából, amit átadhatna a saját gyerekeinek, akkor melyik részét választaná? A hercegné a kérdés kapcsán visszaemlékezett arra, mennyire szoros kapcsolatot ápolt nagymamájával. Katalin, valamint két testvére, Pipa és James Middleton sok időt töltött a szupernagyival”. Sokat rajzoltak, festettek, mindenfélét készítettek és még főztek is.

A hercegné szerint a gyerekek számára nagyon fontos a szabadban töltött idő. Éppen ezért kedvenc fotója Sarolta hercegnőről például az, amin a kislány a kertben guggol. „Van az a képem, amin Sarolta éppen megszagol egy harangvirágot, és őszintén mondom ez a pillanat szülőként nagyon sokat jelent nekem. Minden nap arra törekszem, hogy még több ahhoz hasonló pillanatot élhessenek át, akkor is, ha még kicsik, vagy ha éppen nincs túl sok időm…” – mondta Katalin.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

“I’ve got this one photo of Charlotte smelling a bluebell, and really for me it’s moments like that mean so much to me as a parent. • I try every day to put moments like that in, even if they’re small or even if I don’t have time”. • Swipe 👉 to listen to The Duchess of Cambridge speaking about her experiences as a parent on the ‘Happy Mum, Happy Baby’ podcast with @MrsGiFletcher. On the special podcast, The Duchess spoke about the importance of the early years, and about her landmark ‘5 Big Questions on the Under 5s’ survey. It takes just 5 minutes to have your say in the biggest ever conversation on early childhood — visit the link in our bio to answer The Duchess’s #5BigQuestions. Photo © The Duchess of Cambridge

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A képet egyébként maga Katalin készítette még 2019 májusában, a család norfolki otthonában, Anmer Hallban. Elképesztően kedves és bájos felvétel, nem igaz?

Nyitókép: UK Press Pool/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: