Katalin hercegné újabb imádnivaló titkokat osztott meg gyerekeiről: ez történt a múlt héten az angol királyi családdal

A royalok 2020-as woohoo. krónikája a 29. hét eseményeiről

Akár szeretjük a brit királyi család tagjait, akár utáljuk, egy biztos: nem tudunk élni nélkülük. Éppen ezért hétről hétre összegyűjtjük neked a legfrissebb híreket és pletykákat róluk.

Óriási várakozás övezte Meghan Markle első hivatalos nyilvános megjelenését a királyi családban betöltött tisztségéről való lemondása után: erre a Girl Up Leadership Summit nevű eseményen került sor, amit július 13-15. között rendeztek meg. Harry felesége olyan hírességekkel karöltve mondott beszédet a világ serdülőkorú lányainak, mint Michelle Obama, Priyanka Chopra Jonas vagy Hillary Clinton. Meghan egy visszafogott, kék színű ruhában jelentkezett be a videóüzenetében, amelyben olyan témákat járt körbe, mint a nemet közötti egyenlőtlenségek, a fegyveres erőszak, a mentális betegségek és az egészség tudatosítása és a büntetőügyi igazságszolgáltatási rendszer reformja.

„Az együttérzés a korunk radikalizmusa” – idézte Meghan a Dalai Lámát.

Majd azt is hozzátette, hogy az együttérzés nem azt jelenti, hogy nem lehetünk dühösek, amikor igazságtalanságot látunk magunk körül. „Arra ösztönözlek titeket, hogy szélesítsétek ki magatokban ezt az érzést. Az együttérzés ugyanis azt jelenti, hogy látod mások fájdalmát és szenvedését és tudod, hogy kötelességed megpróbálni segíteni az enyhítésében” – mondta. Szóba hozta a közösségi médiát is: ezt olyan hatalomnak tartja, ami segítheti és hátráltathatja a számunkra fontos ügyekért vívott küzdelmet. Arra is felhívta a résztvevők figyelmét, hogy meg kell tanulniuk elnémítani a negatív hangokat maguk körül (mert ezek nem többek szimpla zajoknál) és a pozitívumokra kell fókuszálniuk: „Nem azért vagyunk, hogy lehúzzunk másokat, hanem azért, hogy építsük és támogassuk egymást.” Meghan azt üzente a fiatal lányoknak, hogy ő, Harry és persze Archie baba szurkolnak mindenkinek, aki utat mutat előre és harcol azért, amiben hisz.

Fotó: Instagram/@meghanmarklesource

Az elmúlt hónapokban megjelent videófelvételek szerint egyébként Meghan egyértelműen sugárzik, mióta a háta mögött hagyta Angliát, na, meg persze a brit sajtót, de egyesek szerint Harry herceg nagyon elveszettnek érzi magát Los Angelesben: nem találja a „szerepét” az új életükben, nem tudja, mivel töltse ki a napjait. Azonban nemcsak Harry, hanem unokaöccse is nehezen éli meg ezt az időszakot: Katalin ugyanis egy interjújában nemrég elmesélte, hogy kétéves fiuk, Lajos nem igazán érti a koronavírus-járvány miatt bevezetett közösségi távolságtartás fogalmát és mindenkit meg akar ölelni – különösen a nála fiatalabb babákat. Kate gyakran mesél vicces és bájos történeteket 3 gyermekükről és sok tündéri fotót oszt meg róluk az Instagram oldalukon: nem véletlen, hogy mindenki imádja őket. „Feneketlen gödrök. Úgy érzem magam folyamatosan, mint egy etetőgép” – mondta Vilmos felesége mosolyogva a BBC „Tiny Happy People” műsorában, ahol készült róla egy elképesztően aranyos kép is.

Fotó: Instagram/@kensingtonroyal

Egyébként Katalinon kívül Vilmos és Károly is megjelentek már egy-egy hivatalos eseményen, azaz nagyon úgy tűnik, hogy a pandémia ellenére a királyi család élete lassan visszatér a régi kerékvágásba. Erzsébet királynő pedig új projektbe fogott bele: piacra dobta saját gin márkáját, melynek összetevőiből tizenkettő a Buckingham-palota kertjéből származik: például a galagonyabogyó, a babér-, és az eperfalevél is. Az ital egyelőre csak előrendelhető a Royal Collection Shop oldalán, de biztosak vagyunk benne, hogy máris rengetegen lecsaptak rá: többek között Ryan Reynolds is, aki korábban szintén becsatlakozott a ginbizniszbe.

Fotó: Royal Collection Shop (https://www.royalcollectionshop.co.uk/)

A netes trollkodásáról (is) elhíresült színész nem másnak vásárolt egyet a royal nedűből, mint a The Beatles egyik tagjának – Sir Paul McCartney-nak, aki tehát a jelek szerint hamarosan gazdagabb lesz egy üveggel a Buckingham Palace Ginből. Persze Ryan megrendelőlapja alaposan meg van szerkesztve: a kamu címek mellett Ryan fizetési módnak a kanadai aprópénzt jelölte meg, a szállítást pedig a királyi űrhajó segítségével szeretné megoldani. Mindenesetre egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a futár valóban csengetne a világhírű zenésznél egy csomaggal…

Fotó: Instagram/@vancityreynolds

Forrás: Insider/Daily Mail/Dail Mail/Elle/People
Nyitókép: nazarkru, Anwar Hussein, Karwai Tang, Tim P. Whitby, Samir Hussein, Jeff J Mitchell/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: