Kate Hudson őszintén mesélt arról, milyen három gyermeket nevelni három különböző apától

A színésznő életében fontos szerepet tölt be a nem hagyományos családi modell működésének kérdése, többek között azért, mert ő maga is küzd ennek az árnyoldalaival.

Bár sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, de a hírességek éppen ugyanolyan emberek, mint mi és hozzánk hasonló problémákkal kell szembenézniük nap mint nap: különösen a koronavírus-járvány kirobbanása óta. Kate Hudson például nemrég beismerte: van, hogy ő is küszködik az anyasággal. A színésznőnek három gyermeke született az évek során, a legidősebb fia, Ryder 17, Bingham 9, a lánya, Rani pedig 2 éves. „Vannak nagyszerű napok” – mesélte a sztár egy interjújában, majd az is hozzátette, ennek ellenére gyakran előfordul, hogy emlékeztetnie kell magát arra, van miért hálát adnia.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

„Ha az embernek több gyermeke van, akkor sajnos akadnak olyan pillanatok, amikor csak elbújik a fürdőszobában, és azt kívánja, hogy bárcsak kiengednék ebből a szorult helyzetből” – mondta. „Ilyenkor muszáj arra gondolni, hogy sokan vannak, akik elvesztették a szeretteiket, nekünk pedig csak otthon kell maradnunk még egy kicsit.” Kate-nek ráadásul azért sincs egyszerű dolga, mivel három gyermeke három különböző apától született. Első fiának exférje, Chris Robinson, második fiának exvőlegénye, Matt Bellamy, lányának pedig a párja, Danny Fujikawa az édesapja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

Kate azt mondja, a gyermekeit illetően nagyon magas elvárásai vannak az életben. „Ezen kívül minden mást el tudok elengedni. Keményen dolgozom, aztán folytatom tovább és bízom a legjobbakban.” Az azonban nem meglepő, ha a szülőséget illetően nem enged az elképzeléseiből, hiszen ő maga és a bátyja, Oliver úgy nőttek fel, hogy nem ismerték az édesapjukat, Bill Hudsont. Édesanyjuk, Goldie Hawn Kurt Russellel együtt nevelte fel őket, akivel már 1983 óta alkotnak egy párt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

„Azt gondolom, hogy ez az elhidegülés sajnos gyakori” – fejtette ki a véleményét Kate. „Néha az embereknek beszélgetésre és humorra van szükségük, hogy végre továbbléphessenek és begyógyulhassanak azok a sebeik, amelyeket a családjaik miatt szereztek.” A nehézségek ellenére Kate nagyon boldog: „Csodálatos a családom. Van egy gyönyörű anyukám. És van egy nevelőapám, aki hatalmas szerepet játszott abban, hogy megmutassa, milyen, ha van egy megbízható apafigura az életünkben. De ez sem teszi semmissé azt a tényt, hogy nem ismertük az apánkat. Az embereknek néha hallaniuk kell, hogy nincsenek ezzel egyedül.”

Forrás: People
Nyitókép: Toni Anne Barson/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: