Kate Hudson és Matthew McConaughey szócsatája a legaranyosabb hírünk mára

17 éves a legendás romkom, a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?. Ennek apropóján a két főszereplő, Matthew McConaughey és Kate Hudson viccelődött egy kicsit egymással az Instagramon.

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című film egy klasszikus romantikus vígjáték. Kate Hudson egy újságírót alakít, aki kolléganője szakítása kapcsán kitalálja, hogy felszed egy pasit, akinél aztán eléri, hogy az szakítson vele, ráadásul 10 napon belül. Ez idő alatt olyan hibákat követ el szándékosan, amiket a nők rendszerint elkövetnek egy párkapcsolatban. Matthew McConaughey, menő reklámügynököt alakít, aki fogadást köt: ha magába tud bolondítani egy nőt 10 nap alatt, akkor felettese őt bízza meg egy fontos projekttel. Az ellentétes motiváció dacára természetesen végül tényleg egymásba szeretnek.

A happy end előtt azonban a nő egyre őrültebb dolgokat tesz, hogy végre szakítson vele a pasi. Például vesz egy szobanövényt, amit szerelem-páfránynak nevez, és teljesen kiakad, amikor meglátja, hogy a férfi nem gondozta a növényt. Na, ezzel a bizonyos jelenettel viccelt a két sztár az Instagramon. Először McConaughey töltött fel egy fotót az ikonikus jelenetről. „Az az átkozott páfrány – írta a képhez, Kate Hudson pedig ezt nem hagyta szó nélkül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) által megosztott bejegyzés,

A színésznő is megosztotta ugyanazt a képet, de a következő válasszal: „Átkozott páfrány? Átkozott páfrány? Hagytad meghalni! – írta a színésznő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

that damn fern…? That damn fern?!?! YOU LET IT DIE! ❤️ #Repost @officiallymcconaughey ・・・ that damn fern

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: