„Amióta az eszemet tudom, anya vagyok” – Kate Hudson őszintén mesélt az anyaságról, és arról, vállalna-e még gyereket 40 felett

Kate Hudson két fiú és egy kislány büszke anyukája. És bár egyelőre jól érzi magát a bőrében, nemrég elég sejtelmes választ adott arra a kérdésre, hogy szülne-e még egy babát a negyvenes éveiben.

„Amióta az eszemet tudom, anya vagyok. Van egy négyéves lányom, egy kiskamasz és egy egyetemista fiam. Nem tudom, mit tartogat a jövő” – mondta a háromgyermekes édesanya, majd hozzátette, hogy a sorsdöntő kérdések előtt mindig felteszi magának azt a kérdést, hogy mi teszi boldoggá. „Hol tartok az életben? Jól érzem magam? Energikus vagyok? Hogy érzem magam a kapcsolatomban? Miben kéne változtatnom?” – sorolta Kate Hudson.

Jöhet még egy kisfiú?

A színésznő korábban arról mesélt, hogy szeretné megajándékozni vőlegényét, Danny Fujikawát egy kisfiúval. Azt is elárulta, mindig úgy képzelte, hatgyermekes anya lesz. „Egy ponton azt gondoltam, elég, nem szeretnék több gyereket, de aztán találkoztam Danny-vel. Akkor úgy voltam vele, na jó, talán mégis szülnék”. A pár tavaly eljegyezte egymást, kislányuk Rani Rose pedig már négyéves, akit a nagyszülőkkel együtt, nemrég különleges születésnapi zsúrral ünnepelt a család.

Életem legjobb időszakát élem

A színésznő most értette meg igazán, miről beszéltek korábban az idősebb barátai, akik mindig azt mondták, a negyvenes éveiben lesz a legboldogabb. „Most már értem mire gondoltak. Ez a legszebb évtizedem, az idő múlására is csak akkor gondolok, ha valaki megkérdezi, hogy érzem magam az öregedéssel kapcsolatban” – foglalta össze.

Három apa, három gyerek, mégis erős a szövetség

Természetesen Kate Hudson élete sem fenékig tejfel, tavaly arról mesélt, hogy olykor ő is küszködik az anyasággal. Azért sincs könnyű dolga, mivel három gyereke három különböző apától született. Ryder édesapja a zenész Chris Robinson, a 11 éves Bingham apukája pedig a színésznő második vőlegénye, Matt Bellamy. Hiába mozaikcsalád, Hudson büszke az ő összetartó szövetségükre. „Lehet, hogy nem éppen hagyományos, de működik. Erős egységet hoztunk létre a gyerekeim apukáival. Az a jó abban, hogy az exeimmel közösen neveljük a gyerekeket, hogy képesek vagyunk csakis a gyerekekre koncentrálni” – tette hozzá Kate Hudson.

Forrás: PageSix, Etoline, Byrdie
Nyitókép: Anthony Harvey / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: