Kate Hudson ritka családi fotót osztott meg, amiért a rajongók egyenesen megőrülnek

Vasárnap egy gyönyörű bejegyzéssel köszöntötte a Bolondok aranya sztárja az édesanyját, Goldie Hawn-t a 76. születésnapján. A poszttól nemcsak a rajongók, hanem Hollywood krémje is teljesen elolvadt.

A háromgyerekes anyuka az Instagramon osztott meg egy régi fotót, amin az idős színésznő a kamerába mosolyog, miközben egy alvó babát, feltehetően Kate Hudson egyik gyermekét tartja a karjában. „Boldog születésnapot az én gyönyörű édesanyámnak! Annyira szeretlek!”- írta a képhez. A barátok és a rajongók szinte megőrültek a ritka családi fotó láttán. A elemi ösztön sztárja, Sharon Stone így kommentálta a képet: „Imádom az anyukádat és az egész családodat.” Míg Chelsea Handler, a Zakkant Halloween színésznője ez írta: „Boldog születésznapot mama G, mindannyian szeretünk.” A rajongók is lelkesen kommentálták a régi fotót. „Boldog születésnapot anyukádnak, milyen gyönyörű fénysugár ragyog rajta, ezen a képen és ezen a gyönyörű babán” – írta az egyik fan, míg a másik hozzáfűzte: „Édesanyád szépsége időtlen.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

Goldie és Kate hihetetlenül közel állnak egymáshoz, Kate csak néhány házzal arrébb lakik az édesanyjától, attól a háztól, ami az ő gyerekkori otthona volt. „Még egy hétre sem tudok elszakadni. Volt már, hogy elutaztam egy hétre, de az nagyon ritkán fordul elő” – nyilatkozta Hudson nemrég a PopSugar-nak. Az interjúban nyíltan mesélt arról, hogy milyen volt felnőni híres anyukája mellett, és reméli, hogy Goldie nyomdokaiba léphet a gyereknevelés terén is. „Anyukám olyan hátteret adott, hogy elég magabiztosnak érezzem magam ahhoz, hogy kimozduljak, és úgy érezzem, hogy az életem a sajátom lehet. Mindig ő volt a legnagyobb szurkolóm. És mindig azt mondta, hogy ne hagyjam, hogy egy férfi elhomályosítsa a fényem. Szóval én sosem azon keresztül határoztam meg magam, ahogy egy férfi lát engem, de abban az egységben, amit közösen hozunk létre, képes vagyok meghatározni magam” – tette hozzá. „Ez az, amit anya adott nekem.”

Forrás: HELLO!
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: