Kate Moss elárverezte a ruhatárát

A Vestiaire Collective használt ruhákat árusító online üzlet a divatipar legjobban öltözött celebjeit kérte fel, hogy egy jó ügy érdekében adományozzák el a ruhatáruk egy részét. A befolyt összegből a COVID-19 elleni küzdelmet támogatják.

A kezdeményezéshez olyan nevek csatlakoztak Kate Moss mellé, mint Rachel Weisz színésznő, Carine Roitfeld divatújságíró, Margherita Missoni olasz divattervező és Anna dello Russo a Japán Vogue főszerkesztője. Hatalmas értékű divatrelikviákat adományoztak az aukcióra, így segítve az észak-olaszországi régiót, ahol a koronavírus a legtöbb áldozatát szedte.

„30 éve vagyok a szakmában, de ilyet még sosem éltem át. Mára ez a világjárvány egy igazi hadsereggé kovácsolt össze minket. Ha kis résszel is, de én is hozzájárulok ahhoz, hogy a koronavírus elleni küzdelmet támogassam” – nyilatkozta az aukcióról Anna dello Russo, akinek a pletykák szerint egy külön lakás van fenntartva a ruháinak, és közel 4000 pár cipő birtokosa.

A Kate Moss által adományozott ruhadarabok – nem meglepő módon – már szinte mind elkeltek az oldalon, többek között az ikonikus leopárdmintás vintage kabátja is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JAMIE & I – ONLINE BOUTIQUE (@jamieandi) által megosztott bejegyzés,

A Vestiaire Collective egyébként lemondott a saját haszonról, így a teljes befolyt összeggel támogatják az Egészségügyi Világszervezetet (WHO), a Fondation Hôpitaux de France szervezetet és a madridi La Paz Kórházat.

Forrás: people.com
Nyitókép: James Devaney/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: