„Féltem attól, hogy anyává váljak” – Katy Perry bevallotta a kétségeit a szülőséggel kapcsolatban

Az énekesnő egy interjújában elárulta, hosszú utat kellett bejárnia, mire készen állt a családalapításra. Ma már azonban pontosan tudja, a kislányától kapott feltétel nélküli szeretet minden, amit valaha is keresett az életében.

2020 augusztusában született meg Katy Perry és Orlando Bloom első közös gyermeke, Daisy Dove, a sztárpár pedig azóta is úszik a boldogságban kislányukkal. Az énekesnő azonban nem titkolja, hogy egyáltalán nem volt mindig biztos magával kapcsolatban a szülőséget illetően. „Féltem attól, hogy anyává váljak” – árulta el a L’Officiel nyári számának címlap interjújában. Katy „gyógyító utazásnak” nevezi azt az időszakot, amíg megpróbált rájönni, miért is érezte így magát a családalapítás miatt. „Most már értem. Már rájöttem. Ilyen az, amikor igazán él az ember.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

Katy nem tagadja, elképesztő volt a vad és szabad időszak, ami lánya érkezése előtt jellemezte az életét. „De jó érzés egyszerűen csak dobálni a labdát a fűben, és nézni, hogy a lányod kacag, amikor a kutya visszahozza azt.” Az énekesnő azt mondja, közel 12 évig hiányoztak ezek az apró örömök a napjaiból. „35 évem volt arra, hogy irányítsak, azt csináljam, amit akarok, beutazzam a világot és építsem a karrieremet. (…) Ma már az a felelősségem, hogy vigyázzak erre a hihetetlen ajándékra.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

Előadóként mindig a külvilág szeretetére, elfogadására és érvényesítésére támaszkodott, ám ez a fajta kapocs bármikor meginoghat. „Ha gyermeked születik, lesz valaki az életedben, aki semmit nem tud az életrajzodról, a bankszámládról és semmi másról sem, de nem is érdekli, egyszerűen csak szeret. Feltétel nélküli szeretet… Azt hiszem, ez minden, amit valaha is kerestem.”

Forrás: People
Nyitókép: Eric McCandless/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: