Minden jel arra utal, hogy Katy Perry és Orlando Bloom titokban összeházasodott

A sztárpár már többször is elhalasztotta az esküvőjét a koronavírus-járvány és a kislányuk érkezése miatt. Ám a legfrissebb pletykák szerint nemrég úgy döntöttek, nem várnak tovább és kimondják egymásnak az igent.

Orlando Bloom két évvel ezelőtt kérte meg Katy Perry kezét, méghozzá elég stílusosan: a szerelmesek ünnepén, azaz február 14-én tette fel neki a nagy kérdést. Az énekesnő nem is titkolta sokáig a boldogságát, az Instagramon bejelentette, hogy igent mondott a párjának. Az esküvőt eredetileg 2019 decemberére tervezték, ám végül a helyszínnel kapcsolatos problémákra hivatkozva elhalasztották. Néhány hónappal később, 2020 márciusában pedig kiderült, hogy Katy és Orlando gyermeket várnak, ráadásául a koronavírus-járvány is kirobbant, így a lagzijukat ismét el kellett napolniuk.

Fotó: Instagram/@katyperry

A legfrissebb hírek szerint azonban végül nem vártak tovább, és nemrég titokban kimondták egymásnak a boldogító igent a Hawaii nyaralásukon. Az E! News és a Page Six ugyanis közzétett néhány március 16-án készített képet az énekesnőről, amelyeken egyszerűen nem lehet nem észrevenni, hogy Katy a bal gyűrűsujján egy új arany ékszert visel. Bár a házasságkötésüket egyelőre egyikük sem erősítette meg, arról azonban már régóta cikkeztek a lapok, hogy egy intim, szűkkörű szertartást terveznek és gyakran szóba került az is, hogy a tengerparton tartják meg az esküvőjüket. Ráadásul a szemtanúk szerint Orlando előző házasságából született fia, Flynn is csatlakozott hozzájuk a nyaraláson. Lehet, hogy ő is az édesapja lagzijára érkezett?

Fotó: Instagram/@orlandobloom

Akár igazak a titkos menyegzőről szóló pletykák, akár nem, az egészen biztos, hogy a sztárpár úszik a boldogságban kislányuk, Daisy Dove érkezése óta. Katy lelassított a karrierjében is, hogy ott lehessen a gyermekük mellett minden fontos mérföldkőnél. „Megváltoztatta az életem, folyamatosan ezt teszi” – mesélte januárban az énekesnő és azt is hozzátette, jelenleg csak arra fókuszál, hogy remek édesanya lehessen.

Forrás: E! News/Vogue/Page Six
Nyitókép: Phillip Faraone/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: