Katy Perry sosem látott fotókkal köszöntötte a születésnapján Orlando Bloomot

A két sztár 2016-ban ismerkedett meg, azóta el is jegyezték egymást, és 2020 nyarán megszületett első közös gyermekük, Daisy Dove. Ezekre a csodaszép mérföldkövekre emlékezett vissza Katy egy albumnyi képpel az Instagramján.

Orlando Bloom január 13-án ünnepelte 44. születésnapját és valószínűleg senkit nem lepünk meg, ha azt mondjuk, erről a fontos napról menyasszonya, Katy Perry is megemlékezett a közösségi oldalán. Az énekesnő egy egész albumnyi fotót töltött fel az Instagramjára, amelyek között több olyan is akad, amit eddig még nem láthattak a rajongók.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

„Boldog 44. szülinapot a szerelmemnek, Dove ragyogó apjának és annak a csillogó tükörnek, amely látja és megmutatja nekem azt, amit még nem veszek észre…” – írta Katy a képek alá, és azt is hozzátette, mennyire hálás, hogy a holdja rátalált a napjára. A sztár Insta-albuma egy tündéri felvétellel kezdődik, amelyen Orlando kiscsibéket tart a kezében (plusz pont, hogy mindezt félmeztelenül teszi!), ám, ha tovább lapozunk, már Katy is felbukkan a fotókon. Sőt, az énekesnőnek hála, betekintést nyerhetünk a páros mindennapjaiba, így láthatjuk őket például fogmosás vagy az utazásaik közben. De arról sem feledkezett el Katy, hogy vőlegénye szeretett kutyusa, Mighty is bekerüljön a gyűjteménybe, akit 2020 nyarán veszítettek el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés


Szemfüles rajongók azt is kiszúrhatják, hogy az egyik posztolt szelfijük az eljegyzésük estéjén (azaz 2019. február 14-én) készült róluk, a sort pedig egy olyan kép zárja, amin Orlando Katy növekvő kismamapocakját fogja. El kell, hogy szomorítsunk mindenkit, ugyanis kislányukat, Daisy Dove Bloomot továbbra is óvják a nyilvánosság elől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés


A sztárpár szerelmének története egyébként 2016-ban, a Golden Globe-on kezdődött, és bár 2017-ben egy időre szakítottak, hamar visszataláltak egymáshoz. Orlando az énekesnővel való találkozása előtt Miranda Kerr férje volt 2013-ig, akitől egy fia is született, Flynn Christopher Bloom. A párnak sikerült olyan békésen elválni, hogy az ausztrál modell még kommentelt is Katy Perry köszöntője alá. „Awww, nagyon szeretlek titeket! Boldog Szülinapot!” – írta. Orlando pedig egy hatalmas csobbanással köszönte meg a sok szeretet, amit kapott ezen a napon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés


Forrás: E! Online
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Imagesű

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: