Katy Perry bevallotta, kezdetben nehezen fogadta Orlando Bloom tanácsait a szülőséggel kapcsolatban

Az énekesnő egy interjúban őszintén beszélt arról, eleinte nem szívesen hallgatta meg vőlegénye javaslatait a gyermekneveléssel kapcsolatban, hiszen míg ő most először lett anyuka, a színésznek már van egy tízéves fia az exfeleségétől.

Közel fél évvel ezelőtt, 2020 augusztusában született meg Katy Perry és Orlando Bloom kislánya, és bár fotókat nem osztanak meg Daisy Dove-ról, néhány dolgot azért elárultak már a kicsiről. A Gyűrűk Ura színésze például egy interjúban elmesélte, hogy a baba egyaránt hasonlít rá és Katyre is, sőt, még az apai nagymamájára, Soniára is. „Vicces volt, mert amikor megszületett, azt mondtam: Ó, tisztára rám hasonlít! Olyan, mintha egy mini-én lenne. De szerencsére Katytől örökölte a szemeit, ami tökéletes. Aztán elkezdett hasonlítani az édesanyámra is…” – avatta be a rajongókat. Az énekesnő pedig arról beszélt a Jimmy Kimmel Live február 8-i adásában, hogyan boldogul az anyasággal. (Fun fact: Ráadásul új frizurát is villantott, ugyanis ezúttal nem a tőle eddig megszokott szőke tincsekkel, hanem egy jóval sötétebb hajszínnel jelent meg.) „Ez a legjobb döntés, amit valaha hoztam az életemben” – mondta. „Mellettem áll a családom, támogatnak, és van egy fantasztikus vőlegényem, aki ráadásul már nem először csinálja ezt, hiszen van egy tízéves fia.”

Orlandónak ugyanis a volt feleségétől, Miranda Kerrtől született egy gyermeke, Flynn. És bár a színész baráti kapcsolatot ápol az exével, Katy azt azért bevallotta, kezdetben egyáltalán nem szívesen fogadta a szerelme tanácsait a szülőséggel kapcsolatban. „De bármennyire is úgy voltam vele, hogy nekem nem kell hallanom ezeket a történeteket, végül mégis segítettek” – nyilatkozta az énekesnő, aki végül elfogadta, hogy a párja már átesett ezeken a dolgokon, ezért tudja, mit csinál. „Ő igazán lenyűgöző és elképesztő, nagyon szerelmesek vagyunk és hálásak mindenért.” Daisy Dove egyébként eddig egyszer szerepelt a szülei közösségi oldalán, ám az arcát akkor sem láthattuk, így kénytelenek vagyunk elhinni Orlandónak, hogy a kislány valóban mindkettőjük apró mása egyszerre!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

Forrás: E! Online!/E! Online
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: