Keanu Reeves ritka bepillantást engedett párkapcsolatába

A színészt egy interjúban kérdezték arról, mikor volt utoljára boldog. Reeves tőle szokatlan őszinteséggel mesélt közös életéről barátnőjével, Alexandra Granttel.

Keanu Reeves finoman szólva sem az a híresség, aki folyton a kapcsolatairól fecsegne. Néhai barátnője és kislánya halála után teljesen bezárkózott, és nem nyilatkozott többet a magánéletéről. A színész kapcsolata Alexandra Granttel is jóval később került nyilvánosságra, mint hogy egy pár lettek. Reeves azonban most tőle szokatlan módon megnyílt egy interjúban, és bepillantást engedett bartánőjével töltött meghitt pillanataiba.

Újra boldogok a napjai

Reeves és művész barátnője már legalább 2019 óta együtt vannak, legalábbis ekkor jelentek meg először közösen a vörös szőnyegen. Azonban az biztos, hogy már évekkel korábban is közelebbi kapcsolatot ápoltak, sőt több művészeti projektben is együtt dolgoztak. Nemrég egy interjúban arról kérdezték a színészt, mi volt az utolsó pillanat az életében, amikor nagyon boldognak érezte magát. Reeves pedig egy bájos, hétköznapi élményt mesélt el: „Néhány napja a kedvesemmel. Az ágyban voltunk. Összekapcsolódtunk. Mosolyogtunk, nevettünk és kuncogtunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Egyszerűen csak jó volt együtt lenni” – válaszolta az 58 éves színész.

Hirtelen jött figyelem

A 49 éves Grant még egy korábbi interjúban tért ki arra, hogyan érintette őt, amikor nyilvánossá vált a színésszel való kapcsolata. „Azt hiszem, mindenki, akit valaha is ismertem felhívott és ez elképesztő volt. De a valódi kérdés, ami ebben az egészben megfogalmazódott bennem: hogyan fordíthatnám ezt a lehetőséget valami jóra?

Romantikus alkat

A művész ugyanebben az interjúban azt is elárulta, hogy ő egy igazi romantikus alkat. „A szerelem minden szinten nagyon fontos számomra az identitásom szempontjából. Nem hiszem, hogy az elszigeteltség lenne a jó út. Van persze elszigetelt időszak, amit festőként is megélek, de mélyen értékelem a párkapcsolati élményt” – mondta Grant.

Reeves és Grant mindketten sok fájdalmon és csalódáson mentek keresztül, mire egymásra találtak, de sosem adták fel a boldogság keresését. Mindig szerelmes leszek a szerelembe” – nyilatkozta korábban a színész, aki jóval 50 éves kora felett talált rá újra a boldogságra, és kezdett új életet.

Forrás: Popsugar UK
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: