Kelly Clarksont dalt írt azoknak, akik elveszettnek, szomorúnak érzik magukat karácsonykor

Az énekesnő úgy érzi, kevés olyan szám van, ami átsegítené az ünnepeken azokat, akik éppen egy nehéz időszakot élnek át, szóval írt egyet!

Játsszunk egy kicsit! Mi a legelső dolog, ami eszedbe jut az adventről? Az, hogy ez az év legszebb időszaka? Ha igennel feleltél, Kelly Clarkson legújabb dala nem elsősorban neked szól. Ugyanis vannak, akik ebben az időszakban érzik magukat a legmagányosabbnak, és cseppet sem vágyakoznak az ünnep után. Mivel a köztudatban a december egy meghitt, boldog, békés időszak képében tetszeleg, tabutémának számít bevallani, ha valakinek igazából egészen szomorú a karácsonya. Kelly Clarkson viszont úgy döntött, ledönti ezt a tabut legújabb, Merry Christmas (to the One I Used to Know) című számával.

„Az ünnepek az érzelmek egész sorát hozzák magukkal” – mondta az énekesnő. „Őszinte leszek veletek, amikor ezt a dalt írtam, kisírtam a szemeimet, ami karácsonykor is megtörténhet bárkivel” – vallotta be, majd hozzátette, nehéz időszak áll mögötte. „Szóval ez a szám tulajdonképpen magamnak készült, de közben meg azért is, mert alig van olyan karácsonyi dal, ami azoknak az embereknek szólna, akik egyedül érzik magukat, elveszettek vagy egyszerűen csak szomorúak” – emelte ki. Kelly szerint Dolly Parton klasszikusa, a Hard Candy Christmas az a felvétel, ami segíthet átvészelni az ünnepeket – és ez volt az a szám, ami megihlette őt.

A karácsony törölve?

Kelly ebben a szerzeményében a magánéleti válságára reflektált. A sztár házassága Brandon Blackstockkal sajnos nem élte túl azt a bizonyos kritikus hetedik évet: 2020 júniusában beadták a válókeresetet. „If everything was like a dream, you’d be by my side / And who I thought you were was true not made up in my mind / You’d be here in my arms where I thought you’d be tonight / Instead of me left wondering, was everything a lie?” – olvasható az énekesnő sorai között, azaz: „Ha álomszerű lehetne minden, mellettem lennél. Azt hittem, igazi vagy, nem csak a fejemben léteztél. A karjaimban tarthatnálak, azt hittem itt leszel ma este. Ahelyett, hogy itt hagytál volna azon gondolkodva, vajon minden hazugság volt?” 

A sztár szerint az volt a legszörnyűbb abban, hogy a házassága véget ért, hogy látta, mennyire nehéz volt a családjuk szétszakadása a gyermekei, River és Remington számára. „Szerintem nőként arra képeztek minket, hogy elfogadjunk mindent, megbirkózzunk vele és jól legyünk. De a babáidért akkor is aggódsz.” És nagyon úgy tűnik, ezeket az érzéseit most a karácsonyi dalokban dolgozza fel, hiszen idén már kiadott egy másik, szakításról szóló ünnepi számot is, mely a „Christmas Isn’t Canceled” címet kapta. (Ezeket a felvételeket Kelly „When Christmas Comes Around” albumán találod.)

„Ez volt a legelső, amit megírtam az albumomra. Azért született meg, mert az elmúlt években rengeteg dolgot elvettek tőlünk: embereket, kapcsolatokat, állásokat… De ahelyett, hogy arra gondolnánk, ami rosszul alakult, a pozitívumokra kellene koncentrálnunk” – jelentette ki, majd hozzátette, a terapeutája is mindig ezt tanácsolja neki. „Nem számít, mit próbálnak tőled elragadni, a karácsonyt senki sem törölheti el.”

Forrás: E! Online
Nyitókép: Justin Lubin/NBCU Photo Bank/NBCUniversal/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: