Készülj a karácsonyra a STOP SHOP magazinjával (x)

Inspiráció az ünnepi készülődéshez

Ne csak a rohanásról szóljon az ünnepi időszak! Szánj időt a pihenésre és a kikapcsolódásra is.

A december szinte mindenki számára a rohanásról, a karácsonyi menü megtervezéséről, a bevásárlásról és az ajándékok beszerzéséről szól. Fontos azonban, hogy ilyenkor is szánjunk legalább néhány percet a pihenésre, kikapcsolódásra. A STOP SHOP bevásárlóközpontok ebben is segítséget nyújtanak. Egyrészt az üzletekben mindent megtalálhatunk, amelyre az ünnepek során szükség lehet, másrészt a STOP SHOP karácsonyi magazinja érdekes olvasnivalókat tartalmaz, ha éppen pihennél néhány percet.

A magazinban csupa olyan információ található, amelyek amellett, hogy szórakoztatóak, még hasznosak is, és amelyek inspirációt nyújthatnak az ünnepi készülődéshez, a megfelelő ajándékok kiválasztásához vagy akár az ünnepi vacsora elkészítéséhez is. Emellett pedig a bevásárlóudvarok aktuális ajánlatairól is értesülhetsz, így biztosan nem maradsz le a legjobb akciókról.

De nézzük meg részletesebben, miről is olvashattok a magazinban. A karácsonyi vacsorához adott ötletek mellett, találhatsz néhány desszert ajánlatot, de ahhoz is adnak tippeket, hogy milyen bort válassz a menühöz. Természetesen nem maradhatnak el a dekorációs javaslatok sem, hogy még varázslatosabbá tehesd a karácsonyi időszakot. Emellett olvashatsz a világ más tájain megtalálható karácsonyi hagyományokról is, illetve arról, hogy milyen karácsonyfát érdemes választani.

Az ünnepi ötletek mellett pedig arra is gondoltak a szerzők, hogy mire figyelj, ha télen a szabadban szeretnél sportolni. A STOP SHOP könyvajánlója pedig abban segít, hogy kinek milyen könyvet válassz karácsonyra. Ha pedig a szerencsét szeretnéd próbára tenni, akkor ebben segít a magazin végén található nyereményjáték, amivel a szerencsések egy-egy 30 000 forint értékű STOP SHOP ajándékkártyát nyerhetnek.

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: