Kétségtelenül ez az ősz legmenőbb frizurája

Inspiráció a párizsi nőktől

A francia nők természetességét és sikkes megjelenését világszerte nők ezrei próbálják leutánozni. Itt az ideje példát vennünk a frizurájukról is, hiszen 2019 őszén a párizsi nők kedvenc hajtrendje hódít majd.

Azt mondják, a francia nőkben van valami megfoghatatlan, valami titokzatos, amit elsősorban a sikkes megjelenésüknek köszönhetnek, például a mindig fantasztikus, de sosem mesterkélt frizurájuknak. Szexi, szélfútta, nem túlgondolt – mégis elképesztően stílusos. Mégis hogyan? Még mielőtt azt gondolnád, hogy óriási szépségtitkokat őriznek, szó sincs erről: az egész csak a hajvágáson múlik.

Február óta mindenki a shag hajról beszél, és nemcsak beszél, sokan ülnek be a fodrászukhoz azzal a kéréssel, hogy ezt a ’70-es években berobbant fazont kérjék.

Melodie Jeng/Getty Images
Melodie Jeng/Getty Images

 

Vanni Bassetti/Getty Images
Vanni Bassetti/Getty Images

A francia nők körében ez már rég elterjedt, de a kócos, laza hullámokhoz egy csinos frufrut is vágatnak. A tökéletes shag haj valahol az állcsúcs és a váll közötti hosszúságú. A párizsi frizurában az a legnagyszerűbb, hogy nem kell órákat eltöltenünk a tükör előtt, hogy beszárítsuk. Az egész éppen attól menő, hogy formázás nélkül, kócosan hagyjuk.

Neked bejön ez az új trend?

Nyitókép: Christian Vierig/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: