Kevin Costner nem akar annyi gyerektartást fizetni, amennyit exfelesége elvárna

Kevin Costner és Christine Baumgartner 18 év házasság után elválnak, miután az Oscar-díjas színész-rendező felesége május elején beadta a válókeresetet. Christine Baumgartner már a családi házból is kiköltözött.

Kevin Costnert nem érte váratlanul a hír, állítólag tisztában volt vele, hogy felesége boldogtalan. Tavaly abban állapodtak meg, hogy kilép a Yellowstone című sorozatból, mert a forgatás miatt sosem volt otthon. A házaspár elhidegült egymástól, és annak ellenére, hogy Costner megígérte, hogy több időt tölt a családdal, mégis elvállalta a Horizon főszerepét és rendezését, sőt producerként is jegyzi a filmet. A színész és felesége bár három közös gyermeket nevelnek, végül megegyeztek abban, hogy elválnak útjaik.

A színész exe elhagyta kaliforniai otthonukat

A válás eddig sem zajlott zökkenőmentesen, Kevin Costner korábban többször is megkérte feleségét, hogy költözzön el a családi házból. Erre végül múlt pénteken került sor, amikor Christine Baumgartner költöztető autókkal hagyta el a 145 millió dollárt érő kaliforniai otthonukat. Egy bennfentes szerint, ezzel Kevin Costner exfelesége teljesítette a házassági szerződésbe foglaltakat, vagyis, hogy válás esetén a színész marad a házban.  

Idő előtt, mégis későn került sor a költözésre

Ez egy átmeneti megoldás. Másik házat keres, de a környéken marad, hogy ne forgassa fel a gyerekek életét. Christine igyekszik mindent a lehető legnormálisabban tartani. Csak a gyerekekre összpontosít” – mondta az informátor. A bíró döntése szerint, Kevin Costner exnejének július 31-ig kellett volna elhagyni a házat, és annak ellenére, hogy Christine Baumgartner még nem talált új, állandó otthont, hamarabb elköltözött. A házassági szerződés alapján viszont már jóval hamarabb sort kellett volna kerítenie a költözésre, eszerint ugyanis a válókereset beadása után 30 napon belül ki kellett volna költöznie. Kevin Costner ügyvédei szerint Christine Baumgartner mondvacsinált indokokat keresett a maradásra.

Külön viszik nyaralni a gyerekeket

A pereskedést az is lassította, hogy Kevin Costner és exneje külön-külön mentek nyaralni a gyerekeikkel, így a tárgyalásokat többször is elnapolták. Házasságuk alatt három gyermekük született, a jelenleg 16 éves Cayden, a 14 éves Hayes és a 13 éves Grace. A színész hétgyerekes édesapa, mivel előző feleségétől, Cindy Silviától is három gyermeke született: Annie, Lily és Joe már mind harmic felett vannak. Liam, akinek az édesanyja Kevin Cosner korábbi barátnője, Bridget Rooney, pedig 27 éves. A 68 éves színész három legkisebb gyermekét idén British Columbiába vitte nyaralni, Christine Baumgartner pedig Hawaii-ra ment velük. A vakációra azután került sor, hogy Kevin Costner elküldte a 129 ezer dolláros gyerektartást. A színész-rendező exneje korábban 248 ezer dollárt kért, Kevin Costner ezt azonban túl soknak tartotta, és állítása szerint nem is tudja megfizetni.

Forrás: People, Hello Magazine, Insider

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: