Kezdd az új évet egy új autóval! (x)

Szuper nyereményjáték a STOP SHOP-pal

Játssz a STOP SHOP karácsonyi játékán az értékes nyereményekért!

Az új év sokak számára egyet jelent egy új kezdettel, amikor új szokásokat alakítanak ki, egészségesebben kezdenek élni, és megpróbálnak jobban odafigyelni a környezetükre is. De mi lenne, ha mindezek mellé egy új autód is lenne, méghozzá olyan, amelynek használatával minden nap tehetsz a környezetvédelemért is?

Mindez most egyszerűbb lehet, mint gondoltad. Nem kell ugyanis mást tenned, mint hogy a karácsonyi bevásárlásodat a STOP SHOP valamelyik üzletében intézed. Ha december 17-ig itt vásárolsz 10 000 forint felett, és feltöltöd a vásárlást igazoló blokk adatait a https://stopshopjatek.hu/ oldalon, akkor máris részt veszel a játékban.

Megéri folyamatosan játszani, hiszen a fődíjon felül, nyerő időpontok alapján napi nyereményeket is sorsolnak. Ha te vagy az egyik szerencsés, akkor még karácsony előtt a tied lehet egy 50 000 forint értékű Libri, H&M, Müller, dm vagy Deichmann utalvány. Ha a napi sorsolásokon mégsem lenne szerencséd, ne csüggedj, hiszen versenyben maradsz a fődíjért, amely egy 100% elektromos Nissan LEAF elektromos autó. A Nissan újdonsága az autók legkorszerűbb generációját képviseli és használatával akár észrevétlenül is sokat tehetsz a környezetért. Ez pedig annak köszönhető, hogy az autó károsanyag-kibocsátása nulla, így egyáltalán nem szennyezi a levegőt.

A nyereményjátékban az ország minden STOP SHOP bevásárlóközpontja részt vesz. Ha pedig a fődíjként megnyerhető autót szeretnéd közelebbről is megismerni, akkor a Nissan jóvoltából ezt megteheted a Hűvösvölgyi úti, a Bécsi út, az újpesti, az érdi és a gödöllői STOP SHOP üzleteiben. További információt és a részletes játékszabályzatot a https://stopshopjatek.hu/ oldalon találhatsz.

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: