Kézfertőtlenítő okosékszer: itt a kleen-wear!

A koronavírus-járvány számos designert késztetett új funkcionális eszközök tervezésére, láthattunk olykor vicces, olykor pedig nagyon is előremutató példákat. A kleen-wear fertőtlenítő karkötő az utóbbi kategóriába tartozik.

Az elmúlt egy évben talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy mindannyiunk napi rutinját meghatározta és a mai napig meghatározza a maszk, a kézfertőtlenítés és a távolságtartás hármasa. Mielőtt kiléptem volna az ajtón, első dolgom volt beledobni a táskámba egy kézfertőtlenítő gélt, amit aztán bosszantó percek alatt sikerült mindig előbányásznom, természetesen mindig olyan élethelyzetekben, amikor azonnal fertőtleníteni akartam a kezeimet. Szerencsére született egy olyan megoldás erre a problémára, amivel pillanatok alatt gondoskodhatunk a kézi higéniánkról. A kleen-wear okosékszer.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kleen-wear (@kleen_wear) által megosztott bejegyzés

A karkötő egy formatervező és két mérnök kreatív együttműködésének szuperpraktikus és esztétikus eredménye. Az eszköz formailag az okosórákat idézi, öntött elasztikus műanyagból készült, állítható pántjaival és ergonomikus kialakításával tökéletesen illeszkedik a csuklóra. Az extra funkció benne a kézfertőtlenítő folyadékot tároló és adagoló „tartály”, aminek a megnyomásával egyszerűen és azonnal kinyomható a szükséges mennyiség. A karkötőbe helyezhető folyadék körülbelül 8-10 használatra elegendő, amit egyetlen kézzel is a tenyerünkbe pumpálhatunk. Négy szín közül választhatunk, a fekete-fehér klasszikusok mellett egy-egy pasztell árnyalat is helyet kapott a kollekcióban.

Mivel kereskedelmi forgalomban egyelőre még nem kapható a kleen-wear karkötő, ezért aki szeretne elsőként értesülni az előrendelés lehetőségéről érdemes felvenni a kapcsolatot a tervezőkkel a termék hivatalos honlapján.

Szerző: Dudás Beáta

Forrás: kleen-wear.com
Nyitókép: kleen-wear.com

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: