Kiderült kivel randizgat Harry Styles

Az énekes a Love On Tour koncertsorozatával járja a világot. A napokban éppen Japánban adott koncertet, ahová úgy tűnik, újdonsült szerelme is elkísérte.

Harry Stylest, a háromszoros Grammy-díjas énekes-színészt Emily Ratajkowskival kapták lencsevégre, amint hevesen csókolóztak Tokióban, és cseppet sem tűnik úgy, hogy titkolni akarták érzelmeiket. 

Begyógyultak már a sebek?

Harry Styles tavaly ősszel szakított Olivia Wilde-dal, és az utóbbi időben több jel is arra utalt, hogy a híresség újra szerelmes. Annak ellenére, hogy Styles az utóbbi időben kifejezetten védte magánéletét, néhány napja egy kicsit sem zavartatta magát, amikor heves csókot váltott a modell Emily Ratajkowskival. 

Styles majdnem két évig alkotott egy párt Olivia Wilde-dal, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. A 29 éves énekes-színész a Nincs baj, drágám című film forgatása alatt melegedett össze a rendezővel, aki még 2020-ban bejelentette, hogy elválik férjétől. Már az is elég nagy port kavart, hogy Olivia Wilde tíz évvel idősebb Styles-nál, arról nem is beszélve, hogy állítólag ő adott okot a rendező és szintén színész férje, Jason Sudeikis válására. 

Ilyen lenne a zsánere?

harry styles
Harry Styles fellépése februárban a BRIT Awards-on. Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Styles most ismét egy válófélben lévő, idősebb hölgyért rajong, Emily Ratajkowski ugyanis éppen fél éve adta be a válókeresetet, azóta pedig jó néhány sztárral hírbe hozták. Tavaly ősszel például Brad Prittel, akivel a modell barátai szerint túl sok időt töltött együtt, de azóta már Pete Davidsonnal és Eric Andréval is szóba hozták. Igaz, valószínűleg volt alapja a híreknek, hiszen mindkét férfival lencsevégre kapták, sőt Eric André Valentin-napon meg is osztott meg egy igencsak pikáns fotót Instagram-oldalán. A képen a modell és ő is meztelenül láthatóak, majd lefotózták őket egy NBA meccsen is a Madison Square-en. Úgy tűnik a kapcsolat igencsak rövid életű volt.

A hírek szerint Harry Styles és Olivia Wilde viszonya mára rendeződött, bár a szakítás eleinte megviselte a rendezőt. A pár tavaly novemberben döntött úgy, hogy egy időre szünetet tartanak, mivel teljesen eltérő időbeosztásukat nehezen tudták összeegyeztetni. Kérdés, hogy Styles és Emily Ratajkowski kapcsolata vajon tiszavirágéletű lesz, vagy valami komoly is kisülhet a dologból?

Forrás: People, Daily Mail, Harpers Bazaar

Nyitókép: Dave J Hogan / Getty Images

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: