Kik a szivárványgyerekek, és miért olyan fontosak ők nemcsak a saját szüleik, de mindannyiunk életében?

A szivárványgyermekek az élet csodái. Érdemes odafigyelni rájuk, hiszen rendkívüli dolgokat tanulhatunk általuk.

Azokat a csecsemőket hívjuk szivárványbabának, akik egy nagy veszteség után érkeznek az adott családba. Ők azok, akik szivárványt hoznak a vihar után, csupa csodás képességgel lépnek az életünkbe, már maga az érkezésük is felér egy varázslattal. 

Ha esik, keresd a szivárványt, ha sötét van keresd a csillagokat.

Spirituális berkekben – ezen a gyönyörű metaforán felül- úgy tarják, hogy a szivárványgyerekek a 2000-es évektől fogva születtek le a Földre. Aurájuk letisztult, és arról lehet felismerni őket, hogy rendkívüli harmóniát és örömet hoznak családjukba. Ha azt veszed észre gyermekeden, hogy a negatív érzelmek nem hatnak rá annyira, illetve ezekből az állapototkból gyorsan képes helyreállni, akkor gyanakodhatsz, hogy esetleg szivárványgyermeket nevelsz. Ezek a különös képességekkel rendelkező gyermekek szinte képesek olvasni az emberek érzéseiből. Egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, természetesen vonzódnak a színekhez, és a színes tükrökhöz. Jellemző rájuk, hogy nem félnek semmitől, és mintha pontosan tudnák azt, hogy védelem alatt állnak.

Lehet, hogy neked is szivárványbabád van?

Olyan, mintha a szivárványbaba a szeretet fényét hordozná magában, hiszen azok az édesanyák, akiknek szivárványbabája van, rendkívüli és csodálatos gyógyulások történeteit mesélik. Bár ezekről a gyermekekről még elég keveset tudunk, általánosan azt figyelték meg, hogy rendkívüli kreatív képességekkel rendelkeznek. Különösen nagylelkűek és szeretetreméltóak egyben. Személyiségük erős és képesek megmutatni, láttatni bármit amit szeretnének, vagy amire éppen szükségük van. Határozottan tudják kifejezni igényeiket, ami miatt kissé makacsnak érzékelhetjük őket. Legfőbb „ismérvük” azonban az, hogy ezek a gyermekek karma nélkül születnek, vagyis olyan életet élhetnek, amelyben már nem kötődnek a múltjukhoz.

Fotó: eclipse_images/GettyImages

Fényév távolság

Magyarországon még gyakran szégyellt téma egy vetélés, vagy kisbaba elvesztése, így azok az édesanyák és családok, akik ilyesmin mentek keresztül, rendkívüli érzelmi kiszolgáltatottságnak vannak kitéve, az őket körülvevő keserű légüres térben. Nincsenek szavak egy ilyen mértékű fájdalomra, de éppen ezért nagyon fontos a társadalomban ledönteni ezt a tabut mindkét oldalról. Ezt a mérhetetlen fájdalmat átélt családoknak meg kell nyílnia, és, mint csillagtakarót, ki kell terítenie a társadalomra. Nekünk pedig készen kell állnunk. Gyakran fordítjuk el a fejünket, ha azt látjuk, valakinek valami nagyon fáj, pusztán azért, mert azt gondoljuk, nem tudunk segíteni és ezért a lelkünk mélyén elszégyelljük magunkat és inkább kivonódunk a szituációból. Pedig, ha áttörünk ezeken a falakon, ráébredünk, hogy eszköz nélkül, puszta odafigyelésünkkel és szeretetünkkel is meggyógyíthatjuk mások szívében a fájdalmat.

Nyitókép: Cavan Images/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: