Kim címkéje, Victoria Beckham mankója és Eva Mendes inspirációja

Emlékezetes pillanatok a divathetekről

Az elmúlt majd két hónapban minden a divatról szólt, hiszen minden brand bemutatta a 2024-2025-ös őszi-téli szezonra megálmodott darabjait. Azonban a kreációkon túl is bőven van még miről beszélünk.

Párizs, New York, London, Milano és végül ismét Párizs voltak az idei divathetek legfontosabb állomásai, a legnagyobb divatházak ugyanis a divat fővárosaiban prezentálták kollekcióikat. Már a bemutatott darabok miatt is minden szem a kifutókra szegeződött volna, azonban 2024-ben ez már nem elég: hírességek vonultak végig azokon, az első sorokban pedig csak és kizárólag A-listás sztárok foglaltak helyet.

Georgina új szerepben

Cristiano Ronaldo oldalán igazi világsztárrá vált Georgina Rodríguez, aki már nem csak egy saját Netflix-sorozattal, de Guess-kampánnyal, Vogue-címlappal és mutatós Hermés Birkin-gyűjteménnyel büszkélkedhet. Georgina ugyanis az idei divathetek alatt modellként is végigsétálhatott a kifutón. Persze nem ritka, hogy egy-egy brand hírességeket kér fel modellkedésre, hogy ezzel is népszerűsítse legújabb kollekcióját, viszont Georgina még önkifejezhetett is a Vetements show-ján. Guram Gvasalia ugyanis egy a Manchester United színeit megidéző, 7-es számmal nyomott és Ronaldo nevével kiegészített, földig érő pólóruhában küldte őt kifutóra. Persze a focista most is támogatásáról biztosította kedvesét és a ruhát még egy személyes „dedikációval” is kiegészítette a divatház és Gio számára.

Kim, a nagykövet

Mint arról már korábban mi is beszámoltunk, Demna Kim Kardashiant választotta a Balenciaga nagykövetének, így a reality sztárból mára sikeres üzletasszonnyá avanzsált híresség természetesen nem hiányozhatott a brand párizsi bemutatójáról sem. A pozíciójához illően pedig egy igazán mutatós ruhakölteményben érkezett, a csupa csipke, hátat szabadon hagyó, uszályos esélyit még maga Morticia Addams is megirigyelte volna. Azoknak pedig, akik nem lettek volna biztosak abban, hogy a mesés kreáció Demna tervezőasztalán született meg, egy méretes címke bizonyított. Kim ugyanis semmi más kiegészítőt nem viselt, csak a Balenciaga bilétáját. Az internet nyilván ezt rögtön súlyos divatbakinak kiáltotta ki, viszont ennél azért mi már mind a divatházat, mind a hírességet jobban ismerjük és biztosak vagyunk abban, hogy Demna ezzel a húzással is a fogyasztói társadalmat kívánta kigúnyolni. Egy pillanatig sem lepődtünk meg, mikor a brand kínálatában feltűnt ez a bőrből készült Balenciaga-címke.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Oh! My Mag (@ohmymagfr) által megosztott bejegyzés

Családi összetartás

Hírességekből tehát nem volt hiány Párizsban és ezt Victoria Beckham show-ja tovább tudta fokozni. Az egykori Posh Spice ugyanis szintén a Fények Városában prezentálta legfrissebb, 2024/2025-ös őszi-téli darabjait. Az eseményen pedig családja most is az első sorból drukkolt kollekciója sikerének. Férje, David Beckham, lánya, Harper Seven, fiai, Brooklyn és Cruz, illetve előbbi felesége, Nicola Peltz Beckham is a helyszínen biztosították támogatásukról a bemutató előtt lesérült Victoriát. A designert azonban ez sem akadályozhatta meg abban, hogy megrendezze show-ját és egy mankó segítségével még közönségének is megmutatta magát.

Sam Smith modellként

Nemcsak Georgina próbálhatta ki magát modellként Párizsban, hiszen az Oscar-, Golden Globe-, valamint többszörös Grammy-díjas Sam Smith is kifutóra lépett a divathetek alatt. Az énekes egyik kedvenc márkája kérésére mondott igent, amikor végigsétált a Vivienne Westwood kifutóján. Smith két lookot is prezentált a nagyközönség számára. Először egy – maradjunk annyiban, hogy igencsak érdekes – nadrág nélküli, platformos csizmás szettet mutatott be, majd a villantás után földig érő fekete kabátba, napszemüvegbe és kalapba burkolózott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAM SMITH (@samsmith) által megosztott bejegyzés

Eva Mendes magáévá tette a trendet

A gyönyörű Eva Mendest ugyan férje, Ryan Gosling oldalán nem láthattuk az Oscaron, viszont nemrégiben a Dolce & Gabbana show-ján bizonyította, hogy még mindig lépést tart a divattal. Mendes az olasz brand bemutatójának vendégeként leopárd mintás bundát öltött, melyhez sötét napszemüveget és hangsúlyos ékszereket választott kiegészítőül. Mondanunk sem kell, hogy ezzel a közösségi médiát is meghódító mob wife trendre reflektált. Viszont lookjának mögöttes tartalma is volt, a színésznő Instagramján mesélt követőinek arról, hogy szettjének inspirációját elsősorban férjének a Barbie moziban viselt egyik kosztümje adta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés

Nyitókép: David Beckham Facebook

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: