Semmi csillogás: kipróbáltam a matt körmöket

Bejött, amire számítottam!

Már több éve géllakkoztatok, de még sosem próbáltam ki a matt fedőlakkot. Itt volt az ideje, hogy a csillogó máz helyett most ezt válasszam.

Vannak színek, amiket egyszerűen nem tudok elképzelni magamon, ezt már említettem előző cikkemben is. Először azt gondoltam, hogy áh, ez a lila nem én vagyok, a zöldet pedig sosem soroltam a színeim közé. De az utóbbi időben elkezdett foglalkoztatni a kérdés, miszerint lehet, hogy a fényes fedőlakk az oka annak, hogy nem tetszenek ezek az árnyalatok. Talán a matt a megoldás?

Legutóbb, mikor Heninél, a körömstylistomnál jártam, egy olyan színt kértem, amit amúgy sosem próbálnék ki: a kéket. Választottunk egy sötétebb árnyalatot, és megbeszéltük, hogy matt fedőlakk kerül a körmeimre. Egy kicsit viszont csavartunk a dolgon, Heninek eszébe jutott egy színkombináció, ami nekem is megtetszett, így a sötétkék mellé fehér és ezüst színek kerültek. Az ezüst köröm kivételével mindegyik szín le lett mattítva. Íme, a végeredmény:

A matrózok beájulnának!
Kék, fehér és ezüst kombó
Az első matt körmöm!
Vakuval kissé lilának tűnik a kék

Már eltelt egy hét, és kijelenthetem, hogy még mindig nagyon tetszik ez az összeállítás, és bár furcsa, hogy ezt mondom, de főleg a kék szín! Változnak az idők! ?

Neked mi a véleményed erről a színkombinációról? Próbáltad már a matt lakkot?

WooHoo-tipp:
Nem ajánlom a fehér színt matt verzióban, legfeljebb csak egy körömre, mert elég könnyen koszolódik. Ha mégis mellette döntenél, és esetleg befogja valami a körmöd útközben, fújj egy kevés parfümöt vagy dezodort a körmödre. A bennük lévő alkohol leszedi a szennyeződést, de nem oldja fel a felső lakkréteget.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: