Bevállaltam a metálfényű körömlakkot

Mi már tudjuk, milyen színű lesz idén a körmöd!

A WooHoo.hu szerzője, Vica úgy döntött, hogy a megszokott, elegáns manikűr helyett kipróbál valami sokkal merészebbet! A választása az idei nagy trendre, a metálfényű lakkra esett. Olvasd el beszámolóját!

Legutóbb, amikor a kozmetikumok között nézelődtem a drogériában, a körömlakkok felé vettem az irányt – oké, tudatosan, mert már elég rég szereztem be új színt. Első körben olyan árnyalatot kerestem, ami divatos, és amit jól párosíthatok a ruháimmal is. A kedvenc márkám polcait böngészve meg is találtam a tuti befutót: arany, visszafogottan csillámos, metálfényű lakk.

Meg kell mondjam, szuper választás volt! Amellett, hogy idén nagyon divatos a metálfényű lakk, a diszkrét csillogása is meggyőzött. Azt viszont nem akartam, hogy egy full metál manikűröm legyen, ezért eldöntöttem, hogy csak a gyűrűsujjamat fogom ezzel pingálni. Már csak az volt a kérdés, hogy mivel párosítsam. Olyan színt kerestem, ami nem hivalkodó, passzol a hétköznapi stílusomhoz, de emellett kihangsúlyozza az új szerzeményemet is. Végül egy grafitszürke árnyalatot választottam.

A gyűrűsujjamat hangsúlyoztam a metálfényű lakkal
A világosszürke kardigánomhoz is passzol
Sőt, a rózsaszín-szürke sálamhoz is

Így készítettem el:

  1. Első lépésként rövidre reszeltem a körmeimet, a szokásos lekerekített élű kockaformát hagytam meg, majd felvittem a körömápolót. Ez egy kellemes illatú termék, amit alaposan be kell masszírozni a körömbe és a körömbőrbe is, így táplálja, erősíti azt.
  2. Ezután felvittem egy rétegben a grafitszürke lakkot, a gyűrűsujjamra pedig az új, metálfényű, arany árnyalatot.
  3. Miután az első réteg megszáradt, felkentem a második réteget is. Már csak a fedőlakkot kellett felvinnem, és el is készült az új manikűröm!

 

Inspiráció metálfényű manikűrhöz

Rengeteg beauty blogger és vlogger is használta már ezt a színt a körmén, így ha nincs ötleted, milyen árnyalatot vegyél vagy hogyan használd, nézz körül a közösségi oldalakon! Íme, néhány szuper variáció:

Matt lakkal párosítva is remekül mutat

https://www.instagram.com/p/Bs9tR94nKOO/

Próbáld ki ezüst árnyalatban!

https://www.instagram.com/p/BRtQ6tJh3bP/

Különleges ombre hatás

https://www.instagram.com/p/Bqtiduunfyu/?fbclid=IwAR2KY89rLFk8WsnOLUmM3gs9ay_CTZbRnYoAF9U7tw7H29zYNEWRDuw8SRE

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: