Beyoncé és Christina Aguilera is énekelt Kobe Bryant és lánya nyilvános búcsúztatásán

Rajongók és barátok búcsúztak február 24-én Los Angeles egyik legismertebb sportcsarnokában, a Staples Centerben Kobe Bryanttől, és lányától.  A ceremónián Jimmy Kimmel, Shaquille O'Neal, és Michael Jordan is beszédet mondott.

Az egész világot felkavarta a 41 éves kosárlabdasztár halálhíre, Kobe Bryant, és 13 éves lánya Gianna január 26-án vesztették életüket egy helikopter balesetben. A temetést korábban, február 7-én tartották, a nyilvános megemlékezésre tegnap került sor. Nem véletlenül esett a választás a dátumra: a kettes szám volt Gianna kosárlabda mezének száma, a 24 pedig Kobe Bryanté. Ezen kívül a húszas szám két fontos dolgot is jelképez: a legenda ennyi éven keresztül játszott a Lakersben, és feleségével, Vanessával is éppen 20 éve alkottak egy párt. A Staples Center szintén egy nagyon fontos helyszín volt a sportoló életében, a sportcsarnokot gyakran emlegették úgy, hogy „a ház, amit Kobe épített”. Többen Lakers-mezben érkeztek a ceremóniára, és az eseményre készült egy album is a Bryant-család képeivel.

A búcsúztatón Beyoncé elénekelte az XO és a Halo című számait, Christina Aguilera az Ave Mariat, Alicia Keys pedig zongorázott. Kobe felesége, Vanessa beszéde igazán szívbemarkoló volt.  „A szeretet, és a támogatás, amit a családom kap a világ minden pontjáról igazán felemelő” – mondta. A megemlékezésen sportolók és hírességek is részt vettek, ott volt például Jennifer Lopez, Kanye West és Kim Kardashian, Anthony Davis és Dwyane Wade is.

Nyitókép: Andrew D. Bernstein/GettyImage

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: