Közeleg a Babylon bemutatója: Brad Pitt és Margot Robbie új filmje várhatóan megosztó, de elképesztő lesz

Sztárrendező jegyzi, nagy és még nagyobb nevek szerepelnek benne, és végre megvan, mikor mutatják be (most már tényleg): jön a Babylon, Damien Chazelle új filmje, Brad Pittel, Margot Robbie-val és sok érdekes karakterrel.

Először úgy volt, hogy már 2021. második felében a mozikba kerül a Brad Pitt és Margot Robbie nevével fémjelzett Babylon, de közbejött a koronavírus-világjárvány, így hát a film premierdátumaival zsonglőrködni kellett. Végül még karácsony előtt a mozikba kerülhet, amit már nagyon várunk, habár több helyen is azt olvastuk, hogy Damien Chazelle író-rendező legújabb produkciója azért várhatóan megosztja majd az embereket.

5 dolog, amit már most biztosan tudunk a Babylon kapcsán

1. Az a Damien Chazelle rendezte, aki a Kaliforniai álmot, a Whiplash-t és a Neil Armstrongról szóló First Mant is jegyzi. Az ő neve túlzás nélkül garancia lehet a sikerre (és akkor még nem is néztük át a stáblistát).

2. A főbb szerepekben a fent már említett Brad Pitt és Margot Robbie mellett olyan, filmes körökben elég ismert színészek lesznek láthatók, mint Tobey Maguire, Diego Calva, Jovan Adepo, Olivia Wilde, Jean Smart vagy a Quanticóból ismert Li Yun Li.

3. Hogy miről szól a film? Számunkra az alábbi előzetes után leginkább egy kaotikus, vad utazás képe bontakozik ki, mintha A nagy Gatsby-t és A Wall Street farkasát olvasztottuk volna egybe, de Paramount ennél kicsit választékosabban fogalmaz. Ők azt írják, ahogy a collider.com idézi: „A hatalmas ambíciókról és felháborító túlzásokról szóló történet több szereplő felemelkedését és bukását követi nyomon a korai Hollywood féktelen dekadenciájának és romlottságának korszakában”.

4. A Babylon az év egyik leghosszabb mozifilmje lesz, 188 perces, vagyis 3 óra 8 perces hosszúságával. Szóval, mielőtt beülnél rá a moziba, mindenképp menj ki még egyszer a mosdóba.

5. Ami a bemutatót illeti, az eredetileg 2021 második felére tervezték. Majd 2022. december 25-én lett volna, amit január 6-ra módosítottak, de a jelenlegi állás szerint mégis bemutatják idén: a Babylon premierje 2022. december 23-án lesz. Szóval már nem kell sokáig várnunk rá!

Forrás: collider.com
Nyitókép: Gisela Schober / Contributor / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: