Különleges ruhát visel Marion Cotillard a Chanel No. 5 új kampányában

A divatház legújabb videójában a színésznő egy aranyszínű Chanel darabban népszerűsíti a parfümöt.

Idén februárban már kiderült, hogy a Chanel Marion Cotillard francia színésznőt választja ikonikus parfümjének arcának, azonban azóta homály fedte, hogy milyen kampányt készítenek közösen a No. 5-nek. Néhány órával ezelőtt a márka végre lerántotta a leplet az együttműködésről: a Chanel.com-on közzétették azt a hivatalos kampányvideót, amelyben a filmcsillag Párizs egyik gyönyörű hídján áll az éjszakában, majd hirtelen a Holdon találja magát, ahol önfeledten táncol szerelmével, egészen addig, amíg gondolatai vissza nem tévednek a párizsi környezetbe.

A sztár eközben természetesen talpig Chanelt visel, többek között egy gyönyörű flitteres, aranyszínű ruhát, ami nemcsak azért különleges, mert minden egyes szál és flitter a divatház varróinak keze által kerülhetett a darabra, hanem azért is, mert valami hasonlót viselt egykor Coco Chanel. „A filmben tánc közben egy aranyszínű ruhát viselek, ami egy Gabrielle Chanel által viselt darab újraértelmezése. Ez nem is egy ruha, ez egy drágakő.” – mondta Marion Cotillard a Vogue videójában, amikor a Chanel kisfilm kulisszatitkairól kérdezték.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@chanelofficial gets into the groove! @jeremiebelingard @ryan.heffington #maestros #N5 #chanelfragrance 📸 @eliottbliss

@ marioncotillard által megosztott bejegyzés,

A ruha valóban olyan, mint egy életnagyságú drágakő: több mint tízezer darab fényérzékeny flitter található rajta, amit a legfinomabb arany csipkére varrtak fel kézzel, olyan hímzési technikával, amit egykor még Karl Lagerfeld kért az egyik 1996-os kampányában. Így a ruha nemcsak a divatház alapítója előtt tiszteleg, de híres vezető tervezője előtt is.

A kisfilm egyébként az ünnepekre készülő Chanel No. 5 Holiday kollekció apropóján született meg, amiben nemcsak parfümöt, de tusfürdőt, dezodort és krémeket is találhatunk.

Ezt nevezzük mi tökéletes karácsonyi ajándéknak!

Forrás: vogue.co.uk
Nyitókép: Pascal Le Segretain/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: