Ennél cukibbat nem látsz ma: összeházasodott két menhelyi kutya

Peanut és Cashew áprilisban kerültek be egy texasi állatmenhelyre, ahol szinte azonnal elválaszthatatlanok lettek. A dolgozók összefogtak, és megszervezték az esküvőjüket: most te is megnézheted a nagy nap néhány csodás pillanatát!

Nem mindennapi esküvőre került sor nemrég az Egyesült Államokban. A texasi San Antonio Humane Society (SAHS) nevű állatmenhelyen összeházasodott két menhelyi kutya, a kilencéves Peanut és a hároméves Cashew. Volt itt minden, ami egy felejthetetlen esküvőhöz kell: gyönyörű ruhák, buborékfújó gép, kutya formájú sövények és természetesen torta is jutott az ifjú házasoknak. Sőt, a menhely dolgozói egy kis kápolnát is építettek nekik.

Elválaszthatatlan társak: imádja egymást a most összeházasodott két menhelyi kutya

Nem túlzás azt állítani, hogy a két kis csivava sorsa azonnal összefonódott a SAHS-nál. Mindketten áprilisban kerültek be a menhelyre: családjaik lemondtak róluk, mert már nem tudták gondjukat viselni. Mindkettőjüknek fogműtétre volt szüksége, így első találkozásuk a menhely orvosi épületében, az operáció után történt. De valószínűleg egy idő után már nem is a fájdalomcsillapítóktól voltak kábultak, hanem egymás közelségétől: a dolgozók szerint azonnal kötődni kezdtek, és azóta is elválaszthatatlanok.

Nem is volt kérdés, hogy megszervezik nekik ezt a különleges esküvőt, amellyel nemcsak a menhelyi állatok cukiságát akarták bemutatni, illetve az ő örökbefogadásukra biztatnak, hanem azt is remélik, hogy Peanut és Cashew végül együtt talál majd új otthonra.

Szerelmüket és gyógyulásukat ünnepelték

A szervezet PR-ese szerint a két kutyus szerelmét és gyógyulását ünnepelték ezen a csodás ceremónián, amire a személyzet és a helyi önkéntesek mellett a legközelebbi barátaikat is meghívták a dolgozók.

Természetesen nem maradt el az oltárhoz sétálás és a vörös szőnyeg sem, a kutyanászra épült kis kápolnáért pedig nem tudunk nem odáig lenni!

Forrás: goodnewsnetwork.org
Nyitókép: Sajtóközlemény/goodnewsnetwork.org

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: