Lady Gaga megtalálta élete szerelmét

November 25-én a magyarországi mozikba is megérkezik A Gucci-ház című film, az énekes-színésznő pedig hétről hétre egyre több helyen nyilatkozik Ridley Scott legújabb alkotásáról. Sőt, az egyik címlapinterjújában még a kapcsolatáról is beszélt.

Már tényleg csak néhányat kell aludni A Gucci-ház (House of Gucci) premierjéig, úgyhogy a főszereplők már bele is vetették magukat a promóciós körútba és az interjúkba. Lady Gaga például a The Hollywood Reporter címlapsztárja lett, és több kulisszatitkot is elárult a forgatásáról, illetve magáról.

Így derülhetett ki, hogy Patrizia Reggianit élete alakításának tartja, amibe még a saját traumáit is beleépítette – többek között azt, hogy egy zenei producer megerőszakolta őt 19 éves korában. „Visszagondoltam mind arra a fájdalomra, amit fiatal lányként éreztem, mikor megtámadtak. Arra, hogy magamra hagytak azok az emberek, akiket szerettem és hogy csapdában éreztem magamm, mintha nem léphetnék ki a világba, amiért rajongok. Fogtam a fájdalmamat, és beleadtam a szerepbe.” Úgy érzi, a film egy tanítómese arról, mi történik a nőknek, akiket arra nevelnek, hogy minden értéküket az adja, milyen férfihoz mennek hozzá.

Az énekes-színésznő egyébként azt a „method acting” módszert folytatta Ridley Scott filmjének forgatásán, ami Meryl Streepet például depresszióssá tette Az ördög Pradát visel felvételei alatt. Lady Gaga ugyanis még akkor sem lépett ki a karakteréből, amikor a kamerák nem forogtak. Sőt, folyamatosan észak-olasz akcentussal beszélt, amivel elvileg kiborította főszereplőtársát, Adam Drivert.

De Lady Gaga megemlítette azt is, milyen trauma érte őt magánemberként a film készítése alatt: amíg Rómában dolgozott, megtámadták a férfit, aki a kutyáit sétáltatta, a kis kedvenceit pedig elrabolták. Koji és Gustav végül szerencsére előkerültek és a felvigyázójuk, Ryan Fischer is felépült. „Mindenki jól van” – mesélte. „Mindenki gyógyul. Folyamatosan imádkozom Ryanért. Annyira hálás vagyok azért, hogy nem veszítettük el. És mindennap hálát adok érte Istennek, hogy a kutyáim épségben hazatértek. A kutyáim és a férfi, akit szeretek jelentik nekem az egész világot” – vallotta be.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

A Gucci-ház sztárja és Michael Polansky közel két éve alkotnak egy párt: 2020 szilveszterén buktak le a nyilvánosság előtt, mivel elcsípték őket csókolózás közben egy Las Vegas-i bulin. Lady Gaga ettől függetlenül féltve őrzi a kapcsolatát a bulvárlapok elől, de a bennfentesek is megerősítették, hogy megőrül a párjáért.

Forrás: People/The Hollywood Reporter
Nyitókép: Jamie McCarthy/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: