Megérkezett Lady Gaga és Adam Driver első kulisszafotója a Gucci unokájáról szóló filmből

A House of Gucci forgatásán készült exkluzív fényképet az énekeső osztotta meg az Instagramján, aki Maurizio Gucci volt feleségét, Patrizia Reggianit alakítja Ridley Scott legújabb rendezésében.

Kétség sem férhet hozzá, hogy az idei év egyik legjobban várt filmje a House of Gucci, amely az olasz divatház alapítójának, Guccio Guccinak az unokájáról szól. Maurizio Gucci történetét Ridley Scott rendezésében ismerhetjük meg, akinek olyan világhírű alkotásokat köszönhetünk már, mint például a Szárnyas fejvadász, a Gladiátor vagy A Sólyom végveszélyben. Ha pedig a direktor személye önmagában még nem elég biztosíték arra, hogy a House of Guccit egyszerűen nem hagyhatod ki 2021-ben, akkor a színészek névsora biztosan meggyőz majd. A főszerepeket alakító Lady Gaga és Adam Driver mellett olyan sztárok tűnnek majd fel a vásznon, mint például Al Pacino, Jared Leto, vagy Jeremy Irons. Bár a premierig még nagyon sokat kell aludnunk, mivel a filmet csak 2021. november 24-én fogják bemutatni a mozikban, Lady Gagának hála máris bepillantást nyerhettünk a kulisszák mögé.

Fotó: Instagram/@ladygaga

Az énekesnő feltöltött egy közös fotót Adam Driverrel az Instagramjára, amelyet a „Signore és Signora Gucci” felirattal egészített ki. Hiszen ők bújnak Maurizio Gucci és Patrizia Reggiani bőrébe. A forgatókönyv Sara Gay Forden „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed” (azaz „A Gucci-ház: A gyilkosság, az őrület, a csillogás és a kapzsiság szenzációs története”) című könyvén alapul, és bemutatja, miként juttatta a csúcsra Maurizio Gucci a divatházat. Illetve elmeséli azt is, hogyan lett bérgyilkosság áldozata 1995-ben.

Maurizio Gucci (Fotó: Erin Combs/Getty Images)

A divatmágnást volt felesége, Patrizia Reggiani megbízásából ölték meg Milánóban: a hírek szerint a nő bosszút akart állni exén azért, hogy 12 évnyi házasság után elhagyta őt egy fiatalabb nőért. Patriziát a bíróság 29 év börtönbüntetésre ítélte 1998-ban, amit később 26-ra csökkentettek. A „Fekete Özvegyként” elhíresült nőt 2016 októberében helyezték szabadlábra jó magaviselet miatt, így végül kevesebb mint 20 évet töltött a rácsok mögött.

Forrás: People
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: