Lady Gaga eljegyezte saját magát Valentin-napon

A 33 éves énekesnő kihasználta, hogy szökőév van, és úgy gondolta, 2020-ban ez már simán belefér. Gagát korábban már kétszer is eljegyezték, és jelenleg sem szingli, most mégis úgy döntött, ilyen formában is kifejezi, hogy szereti önmagát.

Létezik egy ír hagyomány, amely szerint szökőnapokon a nők kérhetik meg a férfi kezét. Lady Gaga szerint azonban manapság már nem kell megvárni a szökőévet ahhoz, hogy bárki (függetlenül a nemétől) megkérje a szerelme kezét. Új hagyományt vezetett be, és eljegyezte saját magát, a középső ujjára pedig egy egészen feltűnő és nem mindennapi gyűrűt húzott. A Knight’s Finger nevű ékszert egyébként a híres stylisttal, Bea Åkerlunddal közösen dobták a piacra, egy limitált gyűrűkollekció darabjaként. Az ékszerek a lázadást, a szabadságot hirdetik.

„Szóval mivel ma ünnepeljük a szeretetet, fogom ezt a gyűrűt, és felhúzom a saját ujjamra, ezzel pedig kimutatom, hogy szeretem saját magam, és a rajongóimat is. Emlékezzetek, hogy mindannyian szupersztárnak születtünk” – írta a Csillag születik sztárja az Instagram oldalán.

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: