Lady Gaga és a Valentino új kampánya arra inspirál, hogy merd felemelni a hangod a pozitív változásokért

Az énekesnő lett a népszerű divatház Voce Viva elnevezésű parfümének arca. Nem véletlenül, hiszen az Oscar-díjas sztár személyisége tökéletesen passzol a márka illatának üzenetéhez.

Lady Gaga többször is ragyogott már a világ egyik legismertebb luxusmárkájának ruhakölteményeiben, például a 2019-es Golden Globe-gálán is egy csodálatos Valentino modellt viselt. Ekkor vehette át A legjobb eredeti film betétdalért járó szobrocskát, amit a Csillag születik című drámához írt Shallow-ért kapott. (Fun fact: a sztár az említett ruhát véletlenül otthagyta a hotelben és a takarítónő, aki ráakadt, aukcióra akarta bocsájtani azt – de végül mégis visszakerült Valentinóhoz, mondván, hogy sosem volt Gaga tulajdonában, csak kölcsönbe kapta, így más sem adhatja el.)

Fotó: Instagram/@ladygaga

Idén azonban másképpen (is) képviseli majd a divatházat az olasz származású énekesnő, ugyanis ő lett a Valentino új női parfümének az arca. Szeptember 17-én indult el a Voce Viva kampánya, ami a #MyVoiceMyStrength, azaz #Azénhangomazénerőm jelmondatot kapta. Így persze már nem is lehet kérdéses, hogy az Oscar-díjas sztár tökéletes választás ehhez az illathoz, hiszen az évek során számos jótékonysági kezdeményezésben vett részt (többet ő maga talált ki), és mindig szót emel a számára fontos ügyekért. A 2020-as MTV Video Music Awardson például a maszkviselés fontosságát emelte ki köszönőbeszédében: „Lehet, hogy olyan, mintha beakadt volna nálam is a lemez, de hordjátok! Ez a tisztelet jele” – mondta.

Fotó: Kevin Winter/MTV VMAs 2020/Getty Images

Lady Gaga azt sem tagadja, hogy sokáig tartott, mire végre olyan erősnek érezte a hangját, hogy pozitív változást érhessen el vele, amihez először önbizalomra volt szüksége. „Folyamatosan foglalkoznom kell azzal, hogy erősítsem magamban az önbizalmam. Azokra a képességekre fókuszálok, amik megvannak bennem, ezekből dolgozom. Olyan ez, mint munkálkodni egy házon, ami sosem készül el teljesen. Arra is emlékeztetnem kell magam, hogy vannak olyan készségeim is, amelyek egészen egyszerűek. Hiszek abban, hogy mindenki képes pozitív változást előidézni, mind elérhetünk valamilyen hatást. Például a gyűlölködők is, akik negatív változást idéznek elő, éppen ezért kell a negatív teret kedves beszéddel megtöltenünk” – magyarázta az énekesnő.

Fotó: Instagram/@ladygaga

A Voce Viva azt jelenti, hogy „a hang életben van” és az egyéniség, illetve az önkifejezés ünneplését szimbolizálja. A Valentino azt is szeretné üzenni az új parfümével, hogy inspiráljuk egymást, fogadjunk el másokat és küzdjünk az álmainkért. Ugye, hogy ez a gondolat mennyire szépen összecseng azzal, amiről Lady Gaga évek óta beszél az interjúiban és a dalaiban? A Voce Viva igazán nőies, összetéveszthetetlen kreáció, olyan különlegessé teszi a viselőjét, mint amennyire egyedi a hangja. A Valentino ezúttal az olasz bergamott és a mandarin kombinációját alkotta meg, amelyhez narancsvirágot és némi a vaníliát is adtak. A sztár szerint egy-egy ilyen különleges illat képes megerősíteni az önbizalmunkat.

Fotó: Instagram/@ladygaga

Forrás: ELLE
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: