Lady Gaga és Brad Pitt ugyanabban az akcióthrillereben vállaltak szerepet

Sosem gondoltuk volna, hogy ezt a duót egyszer a filmvásznon láthatjuk, de David Leitch legújabb filmjében, a The Bullet Trainben mindkét világsztár szerepet kapott.

Már a nyáron kiderült, hogy David Leitch legújabb filmje elég ütősnek ígérkezik. Júliusban már lehullott a lepel arról, hogy a The Bullet Train című akcióthriller egyik főszereplője Brad Pitt lesz, de a napokban egy újabb jól csengő névvel bővült a stáblista: a Csillag születik sztárja, Lady Gaga is feltűnik az alkotásban.

A történet Isaka Kotaro japán író népszerű regényén (Maria Beetle) alapul. Öt bérgyilkos egy Tokióból Moriokába tartó vonaton találja magát és rájönnek, hogy küldetéseik összefüggésben vannak egymással. Az utazás közben kérdésessé válik, ki szállhat le élve a vonatról, illetve azt sem tudják, mi várja őket a végállomáson. Mivel a történet egyetlen helyszínen játszódik, ezért a világjárvány sem hátráltathatja a forgatást. Az már biztos, hogy Pitt az egyik bérgyilkost alakítja, arról azonban egyelőre nincs hivatalos információ, Lady Gaga kinek a bőrébe bújik. A Collider értesülései szerint ő nem bűnözőt fog játszani, de fontos mellékszerepet oszthatnak rá. Valójában nekünk nem is az a fontos, hogy pontosan milyen szerepben láthatjuk majd, inkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy ez a műfaj mennyire fog jól állni az amerikai énekesnek és színésznőnek. Az biztos, hogy most egészen más arcát mutatja meg, mint a Csillag születikben. Előtte azonban még a Maurizio Gucci életéről szóló alkotásban is láthatjuk majd Al Pacino és Robert De Niro mellett.

Forrás: Nylon
Nyitókép: Neilson Barnard, Steve Granitz/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: