Lady Gaga már alig várja, hogy anya legyen

Nemrég adott interjújában elmondta, hogy házasságot és gyereket szeretne.

Az extrém stílusáról ismert énekesnő pár hónappal ezelőtt kezdett el randizni Michael Polansky-val, és úgy tűnik, a Csillag születik 34 éves sztárjának komoly tervei vannak a közös jövőjükre nézve. Nemrég az amerikai Instyle magazin készített vele címlapinterjút, amelyben elmondta, hogy az életcéljairól szóló listáján az első helyen szerepel a házasságkötés és a családalapítás.

„Nagyon izgatott vagyok. Alig várom, hogy anya legyek.” – mondta. „Nem elképesztő, hogy mire vagyunk képesek? A testünk otthont adhat egy embernek, és táplálni tudjuk őt. Aztán mikor megszületik, a dolgunk már csak annyi, hogy életben tartsuk. Vicces ez, amikor vendégül látok valakit, bejönnek a házamba, mindig azt mondom: „Üdvözöllek az anyaméhben.” – tette hozzá az énekesnő. Lady Gaga – aki egyébként korábban Christian Carinoval járt jegyben – állítólag a barátainak már elmondta, hogy totálisan beleszeretett jelenlegi szerelmébe, Michaelbe. Ezek után nem csodálkoznánk, ha hamarosan sor kerülne a lánykérésre is!

A májusi Instyle magazin címlapsztárja egyébként azt is elmondta, hogy a jövőben még többet szeretne jótékonykodni. Egy olyan orvoscsapatot tervez összehozni, akik kutatásokat végeznének a krónikus betegségekkel kapcsolatban. Persze a művészettel sem hagyna fel. „Házasság. Még több zene, több film, és jótékonykodás a Born This Way Alapítvánnyal “. Ez a korábban az édesanyjával közösen létrehozott nonprofit szervezet a fiatalok mentális egészségének támogatását tűzték ki célul. Hozzátette még, hogy sok álma van a jövőre nézve. „Nem tudom, hogy mit fogok velük elérni, de azt igen, hogy olyan emberekkel együtt fogom csinálni, akiket szeretek.” – jegyezte meg Lady Gaga, aki ebben a nehéz időszakban a kedvességre és az együttérzés fontosságára hívja fel a figyelmet.

Forrás: dailymail.co.uk
Nyitókép: Emma McIntyre/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: