Lady Gaga újra a filmvásznon! Egy családi dráma főszerepében láthatjuk viszont

Lady Gaga a ‚‚fekete özvegy’’ bőrébe bújik

Film készül a legendás Maurizio Gucci rejtélyes halálának történetéből, a gyilkossággal vádolt feleség szerepében nem mást, mint Lady Gagát láthatjuk majd.

A Csillag születik sikerét és Lady Gaga alakítását látva nem volt kérdés, hogy rövid időn belül újabb nagyszabású filmben találkozhatunk vele. A Golden Globe-díjas rendező, Ridley Scott új filmjében az énekesnő az 1995-ben meggyilkolt Maurizio Gucci exfeleségének bőrébe bújik.

Patrizia Reggiani és Maurizio Gucci kapcsolata 1985-ben ért véget, miután az olasz divatmágnás megismerkedett egy fiatal nővel és elhagyta feleségét. A pár hivatalosan csak 1991-ben vált el, de ezzel még nem ért véget a történetük. Guccit 1995-ben meggyilkolták és minden jel arra mutatott, hogy volt felesége, Reggiani állt a háttérben. A támadó az épület portását is megsebesítette, végül az ő tanúvallomása alapján bizonyították be, hogy a vádak valósak. Reggianit – akit ezután a médiában már csak ‚‚fekete özvegyként’’ emlegettek – 26 év börtönbüntetésre ítélték. Végül jó magaviselete miatt 2016-ban, 18 év után szabadlábon engedték.

A film Sara Gay Forden ‚‚The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” című könyve alapján készült, a forgatókönyvet pedig Roberto Bentivegna írja. A megjelenés dátumáról még nincs információ, egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a forgatási munkálatok hamarosan elkezdődnek. Már alig várjuk, hogy láthassuk, milyen lesz Lady Gaga Reggiani szerepében.

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: