Tündéri fotókat osztott meg Vilmos és Katalin Lajosról a második születésnapja alkalmából

Boldog Szülinapot kívánunk a kis hercegnek!

A képekkel nemcsak őt, hanem az egészségügyben dolgozókat is köszöntik a büszke szülők.

Kevesen tudják, de Vilmos herceg felesége, Katalin az első diplomás brit hercegné: művészettörténet szakon tanult a skóciai St. Andrews-i Egyetemen. Így talán már nem is olyan meglepő, hogy a fotózás különösen közel áll a szívéhez – és szerencsére alkalmanként meg is osztja a képeit a Kensington-palota hivatalos Instagram-oldalán. A tavalyi évben például három gyermekük, György, Sarolta és Lajos születésnapján is feltöltöttek néhány fotót az ünnepeltről, amit anyukájuk készített róluk – és úgy tűnik, ez hagyománnyá válik majd a családjukban.

Csak emlékeztetőül: többek között ilyen imádnivaló felvétel készült az egyéves Lajosról…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy Birthday Prince Louis! 🎉 The Duke and Duchess of Cambridge are delighted to share this new photograph of Prince Louis ahead of his first birthday tomorrow.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A sort idén (is) a legkisebb royal tesó nyitotta április 23-án (Sarolta májusban, György pedig júliusban született), méghozzá egy egészen különleges portrésorozattal. A herceg egy kék-fehér kockás ingben pózolt fülig érő szájjal az anyukája kamerája előtt. A képekkel azonban ezúttal nemcsak őt, hanem az egészségügyben dolgozókat köszöntik: Lajos tenyerei ugyanis a szivárvány színeiben pompáznak – ez szimbolizálja a reményt a koronavírus-járvány ellen vívott küzdelemben, ezzel támogatják a frontvonalban küzdőket. A büszke szülők egyébként a kisfiú művészi alkotásának (azaz a festékes kézlenyomatának) fotóját is feltöltötték az Instagram-oldalukra.

Louis persze rengeteg lájkot és üzenetet kapott a galéria alatt, amit egy vicces Instagram vs. Reality poszttal köszöntek meg a követőknek:

Egyébként a royal család a norfolki Anmer Hallban vonultak önkéntes karanténba, ahonnan Vilmosék gyakran be is jelentkeznek egy-egy videóhívás erejéig. A hírek szerint így tartják a kapcsolatot például a nagyszülőkkel is, ám Lajos szereti rövidre zárni ezeket a beszélgetéseket. „Ha meglátja a piros gombot, valamilyen okból mindig meg akarja nyomni” – mesélte Vilmos a BBC-nek. Katalin pedig azt is elárulta, hogy ahogyan más családokban, úgy náluk is előfordulnak hullámvölgyek ebben az időszakban, és azt mondja, mindig meglepődik, mennyire tisztában vannak a gyerekek azzal, ami körülöttük zajlik. „Annak ellenére, hogy nem akarjuk őket megijeszteni, vagy érzelmileg túlságosan leterhelni, szerintem fontos, hogy a koruknak megfelelően tudatosítsuk bennük a helyzetet” – mondta.

Forrás: People
Nyitókép: Samir Hussein/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: