Unalmas bútorokból stílusos darabok? Igen, lehetséges!

Egyedi megoldások

Imádjuk a skandináv designt, az imádatunk azonban odáig fajult, hogy manapság szinte minden otthon egyforma. IKEÁ-s. A következő kis összeállításunkkal arra bíztatunk, hogy bátran értelmezd újra a nem túl izgalmas darabokat!

Polcból ülőalkalmatosság?

Gondoljuk újra a bútorok funkcióját! Fotó: Pinterest

Ki mondta, hogy egy bútornak csak egy funkciója lehet? A jó design egyik legfontosabb jellemzője, hogy képes megújulni. Egy polc, ha kellőképpen stabil, remek minikanapé lehet. Egy a fő, hagyd, hogy a kreativitásod szárnyaljon!

A snassz komódok helyett

Egy kis kreativitás nem árt! Fotó: Pinterest

Nem kell más, csak egy kis csiszolás, lakkozás vagy egy új fogantyú, amivel bármely egyhangú komód új szintre emelhető. Persze fontos a praktikum, de sokkal jobb érzés egy olyan lakásban élni, ahol a bútorok szépek, sőt történetük van.

Szabd személyre!

Egy átlagos komódból is készíthetünk egyedi bútordarabot, ami jól illeszkedik a lakásunkhoz. Fotó: Pinterest

A rusztikus, modern, minimalista, skandináv vagy éppen eklektikus stílust kiegészíthetjük egy olyan bútordarabbal, ami egy apró változtatás után tökéletesen illeszkedik majd a lakás enteriőrjébe.

DIY Íróasztal

Egyedi íróasztal, ráadásul egyszerűen? Fotó: Pinterest

Egyszer megálmodtam magamnak egy klassz íróasztalt, ami persze sehol sem létezett. Kétoldalt polcos elemek határolták, az asztal lapja pedig csodás mahagóni színű fából készült. Szerencsére az álmaink néha valósággá válhatnak!

Kiegészítők á la hobbibolt

A kiegészítők terén se fogd vissza magad! Fotó: Pinterest

Ha nyitott vagy a DIY megoldásokra, akkor menj el a kedvenc hobbiboltodba, vidd magaddal a felújítani kívánt bútor fotóját, és álmodozz! Kreativitást serkentő, igazán izgalmas játékban lesz részed!

Nyitókép: Photographee.eu/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: